GameStar, Retro kézi játékkonzol, 400 beépített klasszikus játékkal

37 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

10.360 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.360 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 9.670 Ft/ darab Sporóljon 1.380 Ft
Legjobb ár
3x 8.970 Ft/ darab Sporóljon 4.170 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Mutassa be gyermekeinek gyerekkorának világát! A GameStar tökéletes ajándék az egész család számára, amely minden idők legkedveltebb játékait tartalmazza! Nagyképernyős TV-hez vagy kivetítőhöz is csatlakoztatható, egy tökéletes péntek esti szórakozásért!

 • 400 beépített játék
 • Többfunkciós készülék Plug & Play Retro otthoni arcade gép
 • Csatlakoztatható TV-hez vagy kivetítőhöz
 • Kétjátékos üzemmódot kínál egy extra játékkonzollal
 • Kiváló minőségű anyagok
 • Anyag: Kiváló minőségű műanyag
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Klasszikus játékok újra a kézben
A GameStar konzolhoz 400 klasszikus játék tartozik, mint például Tekken, Street Fighter, The King of Fighters, Metal Slug, Mortal Combat, Marvel vs Capcom, Tini Nindzsa Teknőcök, Double Dragon, Puzzle Bobble, Pocket Fighter, Megaman, Donkey Kong, X-Men és még több száz más játék!
Retro klasszikusok újra a tévéképernyőjén
Ha nincs hely az otthonában egy drága stand-up játékteremhez, de szeretne játszani a klasszikus retro játékokkal vagy 3D-s játékot szeretné játszani, akkor ez a megfelelő konzol az Ön számára! Csak csatlakoztassa az egységet a televízióhoz vagy a monitorhoz HDMI kábellel (mellékelve) és a készen is áll. Kezdjen egyből egy ügyességi játékkal, amelyet Ön és barátai minden bizonnyal élvezni fognak majd!
Két játékos funkció
A GameStar kiegészítő AV kimeneti kábellel és mínőségi vezérlővel rendelkezik, így csatlakoztathatja a játékkonzolokat a TV-hez, és elindíthatja a kétjátékos funkciót barátaival vagy gyerekeivel!

További információk

 • Kiváló minőségű műanyag

 • Fekete

 • egy- vagy kétjátékos

 • 800 mAh

 • 400 különböző klasszikus játék

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.