Garden Blade, penge élező a kerti fűnyírókhoz

20 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

Original price was: 6.670 Ft.Current price is: 5.990 Ft.(-10%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.330 Ft/ darab Sporóljon 1.320 Ft
Legjobb ár
3x 4.660 Ft/ darab Sporóljon 3.990 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Frissen élezett pengével teljes körű vágást és a gyep gyönyörű megjelenését érheti el. A Garden Blade élező tökéletes eszköz a fűnyíró pengéinek élezéséhez!

  • A pontosan lenyírt fű egészségesebb 
  • Csökkenti a fűnyírási időt
  • Teljesen újjáépíti a fűnyírót
  • Fenntartja a penge egyensúlyát
  • A legtöbb csiszoló számára alkalmas
  • Anyag: Korundkő
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
GYORS ÉS KÉNYELMES
A Garden Blade élezőt normál fúróhoz vagy csiszolóhoz is beállíthatja! A kiváló minőségű csiszolókő ferde, hogy helyreállítsa a pengék éleinek eredeti élességét, és egyensúlyban tartsa azokat. Ez gyorsabb és tisztább vágást tesz lehetővé. Állítsa helyre a kések pengéjét anélkül, hogy a pengét eltávolítaná, kevesebb, mint 10 perc alatt.
GYAKORLATI TIPPEK A GYÖNYÖRŰ GYEPHEZ
Az optimális fűnyírás frissen vágott pengével történik, hogy a puha fűszálak ne sérüljenek meg. A csúcsok megosztásakor a fű sárgává válik. A legjobb eredmény elérése érdekében rendszeres fűnyírás szükséges. A fűnyíró pengéje több ezer fordulatot tesz, és végül a puha fű károsítja a pengéket, nem is beszélve a kövekről, botokról és a homokról. A legtöbb gyártó azt javasolja, hogy szezononként legalább egyszer élesítse pengéjét - a Garden Blade élezővel most már önmaga is elkészítheti, anélkül, hogy el kellene távolítania a pengét, vagy egy vasáruházba kellene mennie.

További információk

  • Korundkő

  • 1x csiszoló

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.