Ültető zsák, Garden GrowBag

17 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

6.790 Ft(-29%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.790 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ösztönzi a növények növekedését, megemeli ágyását a talaj szintjétől a kártevőkkel szembeni védelem végett, elősegíti a kertészkedést, a növényeknek optimális növekedési feltételeket biztosít, levegőzteti a táptalajt és megfelelő vízelvezetést biztosít. Mindezeket a funkciókat a Garden GrowBag kerti ágyása látja el, amely szövetből készül, és nagyon fog neki örülni!

 • Könnyen telepíthető
 • Kártevők elleni védelem
 • Levegőztetés és gyökér vízelvezetés
 • Buja növénynövekedés
 • Magasabb terméshozam
 • Teraszokhoz és erkélyekhez is alkalmas
 • A csomagban: 1x szövetkerti ágyás (90 cm átmérőjű)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
CSODÁLATOS KERT
Növesszen gyönyörű virágokat, gyógynövényeket és zöldségeket innovatív, egyszerű és hatékony módon. A Garden GrowBag kerti szövet ágyások bárhol elhelyezhetők, akár a kertbe, a teraszra vagy az udvarra. Csak töltse fel talajjal és ültessen benne kiválasztott növényeket. A termesztési időszak végeztével ürítse ki, mossa le és tárolja a következő szezonra, így a következő évben is ugyanolyan gyönyörű kertje lehet!
BUJA TERMÉS
A speciális szövet serkenti a jótékony baktériumok növekedését, lehetővé teszi a gyökerek levegőzését és megtartja az optimális nedvességet. Mindezek az előnyök pozitívan hatnak a növekedésre, így optimalizálják termését és ösztönzik a virágok vagy zöldségek további növekedését. Helyezheti új kertjét meglévő kertbe, a gyepre, az udvarra vagy más olyan helyre, ahol a növényeknek optimális körülményei vannak a növekedéshez. Töltse fel a megfelelő talajkeverékkel, és élvezze a házi készítésű ételeket ebben a szezonban!
PRAKTIKUSSÁG ÉS BIZTONSÁG
A tartós geotextília biztosítja a hosszú távú felhasználást, fenntartja a növekedés optimális feltételeit és UV-védelmet is nyújt. Mivel a Garden GrowBag a talajtól külön helyezkedik el, megvédi termését az egerektől, a pockoktól és vakondoktól. Mivel a beállított magasság megkönnyítheti a gyomlálást és a betakarítást, a háta is hálás lehet emiatt.

További információk

 • 1x szövetkerti ágyás (90 cm átmérőjű)

 • 1x Garden GrowBag 90 cm átmérőjű

 • mosható geotextília

 • 90 cm

 • 30 cm

 • Fekete

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.