Garden GrowBag, szövetből készült kerti ágyás, amely mindenféle növény buja növekedését lehetővé teszi

46 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

8.040 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.040 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.980 Ft/ darab Sporóljon 2.120 Ft
Legjobb ár
3x 5.930 Ft/ darab Sporóljon 6.330 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ösztönzi a növények növekedését, megemeli ágyását a talaj szintjétől a kártevőkkel szembeni védelem végett, elősegíti a kertészkedést, a növényeknek optimális növekedési feltételeket biztosít, levegőzteti a táptalajt és megfelelő vízelvezetést biztosít. Mindezeket a funkciókat a Garden GrowBag kerti ágyása látja el, amely szövetből készül, és nagyon fog neki örülni!

  • Könnyen telepíthető
  • Kártevők elleni védelem
  • Levegőztetés és gyökér vízelvezetés
  • Buja növénynövekedés
  • Magasabb terméshozam
  • Teraszokhoz és erkélyekhez is alkalmas
  • Szín: fekete
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
CSODÁLATOS KERT
Növesszen gyönyörű virágokat, gyógynövényeket és zöldségeket innovatív, egyszerű és hatékony módon. A Garden GrowBag kerti szövet ágyások bárhol elhelyezhetők, akár a kertbe, a teraszra vagy az udvarra. Csak töltse fel talajjal és ültessen benne kiválasztott növényeket. A termesztési időszak végeztével ürítse ki, mossa le és tárolja a következő szezonra, így a következő évben is ugyanolyan gyönyörű kertje lehet!
BUJA TERMÉS
A speciális szövet serkenti a jótékony baktériumok növekedését, lehetővé teszi a gyökerek levegőzését és megtartja az optimális nedvességet. Mindezek az előnyök pozitívan hatnak a növekedésre, így optimalizálják termését és ösztönzik a virágok vagy zöldségek további növekedését. Helyezheti új kertjét meglévő kertbe, a gyepre, az udvarra vagy más olyan helyre, ahol a növényeknek optimális körülményei vannak a növekedéshez. Töltse fel a megfelelő talajkeverékkel, és élvezze a házi készítésű ételeket ebben a szezonban!
PRAKTIKUSSÁG ÉS BIZTONSÁG
A tartós geotextília biztosítja a hosszú távú felhasználást, fenntartja a növekedés optimális feltételeit és UV-védelmet is nyújt. Mivel a Garden GrowBag a talajtól külön helyezkedik el, megvédi termését az egerektől, a pockoktól és vakondoktól. Mivel a beállított magasság megkönnyítheti a gyomlálást és a betakarítást, a háta is hálás lehet emiatt.

További információk

  • fekete

  • mosható geotextília

  • 90 x 30 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.