GardenDrill, tartozék ültető gödrök kialakításához

35 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

6.990 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.290 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.240 Ft/ darab Sporóljon 5.250 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A kerti munkák közül talán az egyik legfontosabb az ültetés. A növények ültetése szükséges első lépés minden egyes fa és kert megtervezésében, ami még fontosabbá teszi, hogy ezeket a munkákat jól végezzék el. A GardenDrill olyan talajfúrószál, amellyel könnyen lyukakat hozhat létre a palánták, hagymák és magvak számára. Végezze el az ültető gödrök ásásának kemény munkáját a GardenDrill-el, és könnyítse meg a kerti munkát.

  • Másodperceken belül ültető gödröt hoz létre
  • Meglazítja a földet
  • Könnyű fúrás a talajfúrószállal
  • Optimális gödör mélység
  • Alkalmas: bármilyen szabványos fúróhoz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TIPPEK A CSODÁLATOS KERTHEZ
Az átültetés során elsősorban a növény stresszének megakadályozására kell törekedni, ezáltal felgyorsítva a fiatal növény gyökeresedését és növekedését. Ültetés előtt ki kell ásni az új növényünk ültetési gödörét. Ültetési gödör ásásakor ügyelni kell arra, hogy az majdnem kétszerese legyen az ültetni kívánt növény gyökércsomójának. Ez sok helyet fog biztosítani egy friss szubsztrát számára, hogy javítsa a növény körüli talajt. A növények ültetésének egyik leggyakoribb hibája a kis ültetési gödör ásása, amelybe erőteljesen belenyomják az új növény gyökércsomóját. A GardenDrill-el történő könnyű feltárás gyorsan és egyszerűen hoz létre megfelelően nagy gödröket az új palánták számára!
A TALAJ ELŐKÉSZÍTÉS SZÜKSÉGES A GYÖNYÖRŰ KERTHEZ
Az ültetés előtt elő kell készíteni a talajt az ültető gödörben és környékén, ezáltal a fiatal növény a lehető legjobb kezdettel rendelkezhet. A GardenDrill itt is fontos, hogy minimális erőfeszítéssel keverje a szubsztrátot a környező talajjal. Szerves anyag és kerti talaj keverékével létrehozhat egy átmeneti zónát, amely ösztönzi majd a gyökér növekedését. A gyökerek többé nem körkörösen nőnek majd, hanem a környező szubsztrátba is behatolnak. A GardenDrill-t felhasználhatja a talaj meglazításához is, ezzel helyettesítve a kert fáradtságos felásását az év őszi és tavaszi napjain. Kertje végre gazdagon virágzik majd.

További információk

  • bármilyen szabványos fúróhoz

  • 43,5 cm

  • 4,5 cm

  • Kör alakú fúrással önkényesen növekszik

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.