GlamourToilet, szilikon kefe a fürdőszoba összes felületének tisztításához

21 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

Original price was: 9.500 Ft.Current price is: 8.990 Ft.(-5%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.690 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 6.600 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A GlamourToilet szilikon tisztító kefével gyorsan és pontosan tud megtisztítani minden felületet, sokoldalú és kényelmesen használható. Hosszú az élettartama, könnyel hozzáfér a bidé és a gyűrű alatt nehezen elérhető helyekhez is.

 • Széles körű alkalmazás
 • Mély, pontos tisztítás
 • Könnyű kefeszárítás
 • Rugalmas kefefej
 • Üreges tartó
 • Egyszerű telepítés
 • A legjobb anyagok
 • A csomag tartalma: 1x WC-kefe tárolórekesszel, 1x öntapadó kampó.
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A LEGJOBB WC-TISZTÍTÓ KEFE A PIACON

A GlamourToilet szilikon tisztító kefével gyorsan és pontosan tud megtisztítani minden felületet, sokoldalú és kényelmesen használható. Hosszú az élettartama, könnyel hozzáfér a bidé és a gyűrű alatt nehezen elérhető helyekhez is.

A kefe könnyen karbantartható

Más kefékkel ellentétben a GlamourToilet kefének üreges tartálya és külön alja van a tárolórekeszben, ami megakadályozza a baktériumok szaporodását így hosszabb az élettartama.

Könnyen használható

A kefe egyszerre könnyű és pontos, a nehezen elérhető helyeket könnyedén megtisztíthatja, mivel a kefefej részben hajlékony. A kefefej és a sörték nem károsítják a piszkos felületet.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Andrea W. 29 min ·
Még mindig nem szívesen szoktam takarítani, de a kefe hatékony. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Marika E. 25 min ·
A szokásos kefék legjobb alternatívája! Ez szilikonból készül, amely messze a legjobb választás, nem cask azért mert tisztításkor nem fröccsen, de gyorsan is szárad és higiénikus marad a WC káros mikroorganizmusok nélkül. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Zoltan A. 47 min ·
Gyors a szállítás, a kefék kiválóak mint minden más a webshopjukból.
Hozzászolás Megosztás
(16)
Julianna L. 44 min ·
Szűk helyekhez is hozzáfér, gyorsan szárad, a szennyeződés nem ragad a kefékhez, tökéletes a számomra.
Hozzászolás Megosztás
(10)
Tibor P. 44 min ·
Jó választás kisebb fürdőszobákhoz amilyenek nálunk vannak az apartmanokban. A falra szerelhető, és egyáltalán nem tűnik ki, amikor szüksége van rá, mindig ott van, és még mindig szépen tisztít.
Hozzászolás Megosztás
(6)

További információk

 • 1x WC-kefe tárolórekesszel, 1x öntapadó kampó.

 • szilikon, TPR + PP

 • 36 x 10 x 4 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.