Gyémánt alakú tükör matricák, DiamondMirror

42 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

9.990 Ft(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.490 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 13 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A DiamondMirror tükörmatricák segítségével egyetlen belső tér sem lesz többé rosszul megvilágítva, bárhova felragaszthatja, sík fa, üveg vagy műanyag felületre! Ezeket a gyönyörű fényvisszaverő matricákat elhelyezheti a fürdőszobában, a hálószobában vagy akár a folyosón is.

 • Világítson és dobjon fel minden helyiséget.
 • Rendkívül erős öntapadós matricák.
 • Könnyen felragasztható a legtöbb felületre
 • Alkalmazások széles skálája
 • Könnyű karbantartás
 • Hosszú élettartam
 • A csomag tartalma: 32db tükör matrica (50 x 100 cm)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Világos és vonzó szobák

Ha a szobában nincs elég fény, komor és lehangolónak tűnik, ami befolyásolja mindenki hangulatát és általános jólétét. Ön és vendégei biztosan nyugodtabban és boldogabban érzik majd magukat egy színes, karizmatikus hatású térben, amelyet matricáinknak köszönhetőem érhet el.

Széles körű alkalmazás lehetősége

A matricák nagyon hasznosak a fürdőszobában a tökéletes sminkhez és a szép frizurához, a folyosón a ruhák és cipők tökéletes kiválasztásához, a nappaliban pedig a jobb megvilágításhoz.

Könnyen felragasztható

A matricák öntapadósak, és a legtöbb felületre felvihetők, például a mennyezetre, műanyagra, falakra, csempékre, üvegre, fára és még tapétára is!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Laszlone L. 32 min ·
Imádom nagyon! Amikor belépek a bejárati ajtón, ezek a matricák oldalra vannak ragasztva a 3DBrickWall matricákkal kombinálva. Nagyon jól néz ki, és ha megunjuk netán őket, lecseréljük. Többet fogunk vásárolni belőle mindenképp. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Eva S. 16 min ·
Gyorsan kézbesítették őket, segítenek a telepítésben is? Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Julianna L. 58 min ·
Elképesztő, hogy néhány tükörmatrica mennyire megváltoztathatja a helyiség hangulatát. Kellemesen meglepődtem, dicséretet érdemel. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Zoltan A. 22 min ·
Az alagsorban a haverokkal kialakítottunk egy igazi Férfibarlangot, haha. Belül bár van, van egy kanapé is, biliárdasztal és asztali foci! A matricák szó szerint klubhatást kölcsönöznek a szobának. Diszkó, diszkó, hahaha :D Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Peter M. 44 min ·
Jól tapadnak a falhoz, még ha azok kissé rögösnek bizonyultak is. A matricákat 4/5 -re értékelem. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)

További információk

 • 32db tükör matrica (50 x 100 cm)

 • ezüst

 • tükör akril

 • a matricák alja öntapadó, amelyet védőfólia takar. Távolítsa el a védőfóliát, majd bármilyen sima és megtisztított felületre felhelyezheti a matricát. A második védőfólia a termék felső oldalán található, távolítsa el azt is, és a DiamondMirror teljes pompájában ragyoghat.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.