Gyomkiszedő, CleanGarden

11 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

8.810 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.810 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.110 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 7.400 Ft/ darab Sporóljon 4.230 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy egyszerű, de nagyon hatékony eszköz, amely ugyanazon az elven működik, mint egy felmosórongy. Csak helyezze rá egy gyomfertőzött hasadásra vagy repedésre a kocsifeljáróján, és kezdje el levágni ezeket a gyomokat. Helyezze a technológiai horgokat a gyomok alá, és húzza ki azokat gyökerestül! Kiválóan alkalmas utakra, járdákra, teraszokra és fedélzetekre!

  • Bárhonnan eltávolítja a gyomokat
  • Nincs többé lehajlás vagy térdelés
  • Ápolt kert, nincs szükség vegyszerekre
  • Az állítható csatlakozó bármilyen fogantyúhoz illeszkedik (fogantyút nem tartalmaz a csomag)
  • Tartós rozsdamentes acélból készül
  • Anyag: rozsdamentes acél + ABS
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Percek alatt gyorsan távolítsa el a gyomokat
Ki kell takarítani a felhajtót vagy kertet a közeledő esti kerti parti miatt? A GardenClean-nel néhány perc alatt kiszedheti a gyomokat egy szélesebb felhajtóról vagy járdáról. Miután kiszedte azokat, söpörje össze a gazt seprűjével, és a repedések kevés idő alatt hivatalosan gyommentessé válnak.
Nem kell többé lehajolni vagy térdelni
Többé nem kell térdelni vagy lehajolni, hogy egyenként kihúzogassa a gyomokat a talajból. Nincs szükség többé büdös gyomirtóra amely bűzölög a ruhákon és a bőrön. A GardenClean kényelmes és egyszerűen használható mindenki számára. A fogantyút az eszközt használandó egyén magasságának megfelelően telepítheti, így gyermekektől felnőttekig bárki kényelmesen használhatja anélkül, hogy le kellene hajolni bárkinek. Lehet, hogy térdelős napjai ezennel hivatalosan is végetértek!
Az állítható csatlakozó bármilyen fogantyúhoz illeszkedik
Az eszköz csatlakozói állíthatóak, könnyen csatlakoztathatók bármilyen fogantyúhoz (a fogantyút a csomag nem tartalmazza). Csak tekerje be a csavarokkal a megfelelő beállításhoz és rögzítéshez, és készen is áll! A GardenClean nagyszerű segítőeszköz az egész család számára! Most kevesebb időt tölthet a gyomlálással, és több időt tölthet el családjával!

További információk

  • rozsdamentes acél + ABS

  • 400 g

  • 1x GardenClean gyomirtó (fógantyú nélkül)

  • rögzítse a kívánt hosszúságú fogantyút vagy rúdat a mellékelt csavarokkal

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.