HomePump PRO, vízszivattyú kézi fúróhoz

21 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

10.590 Ft(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.990 Ft/ darab Sporóljon 3.200 Ft
Legjobb ár
3x 7.890 Ft/ darab Sporóljon 8.100 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A HomePump PRO egy nagy teljesítményű vízszivattyú, amely kézi fúró csatlakozással rendelkezik a víz és más folyadékok szivattyúzásához és eltávolításához. Ideális a kert öntözéséhez, akváriumok, tartályok, szökőkutak, medencék, itatók és még vízágyak kiürítéséhez. Egy innovatív és egyszerű megoldás a folyadékok egyik helyről a másikra történő átmozgatására, nélkülözhetetlen eszköz minden otthonban, kertben vagy műhelyben!

 • Egyszerű és gyors csatlakozás
 • Működés 3200 fordulat/perc vagy 52 liter/perc sebességgel
 • 350 W vagy nagyobb teljesítményű fúrókhoz
 • Erős műanyag és rozsdamentes acél
 • A csomagban: 1x HomePump
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

ERŐ ÉS HATÉKONYSÁG A KEZEDBEN

A különféle szivattyútípusok áradatában a mindennapi kerti vagy házi feladatokhoz leginkább egyszerű megoldást most a HomePump PRO kínálja. Ez a legjobb választás folyadékok 2 méteres magasságkülönbségig történő szivattyúzására. Egyszerűen csatlakoztasd a kerti tömlő két végét és a kézi fúrót a szivattyúhoz, és máris készen állsz a szivattyúzásra. A szivattyú alatt csatlakoztatott tömlő szállítja a vizet, míg a fúró felett lévő tömlő vezeti el azt. A vízáramlás sebességét a fúró sebessége szabályozza, és elérheti a maximum 52 liter percenkénti szivattyúzott víz mennyiséget vagy 3200 fordulat/percet.

A MINŐSÉGI KIVITELEZÉS A KULCS

Különös gondot fordítottak a HomePump PRO minőségi anyagainak kiválasztására. Ezek nélkülözhetetlenek, mivel csak így kerülhető el a rozsdásodás és a kopás. A nagy mértékben megerősített műanyag és a magas minőségű rozsdamentes acél biztosítja a szivattyú hosszú élettartamát és minőségét, amely hosszú ideig fog szolgálni.

További információk

 • 1x HomePump

 • megerősített PVC és rozsdamentes acél

 • Kék

 • Belső átmérő: 15,8mm/0,62in, Külső átmérő: 21mm/0,83in, Méretek: kb. 125mmx107mmx78,6mm/4,92inx4,21inx3,09in, Szivattyúzási méretek: maximális magasságkülönbség 2 m, maximális szivattyúzási távolság 15 m

 • 350 W vagy nagyobb teljesítményű fúrókhoz, Megengedett hőmérsékletek: a szivattyú 5-60 Celsius fok közötti hőmérsékletű vizet képes szivattyúzni

 • a szivattyú nem alkalmas üzemanyag és gyúlékony folyadékok szivattyúzására

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.