HomeStrip, VÍZÁLLÓ ÉS ÖNTAPADÓS TÖMÍTŐSZALAG

29 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

Original price was: 8.720 Ft.Current price is: 6.990 Ft.(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 2.200 Ft
Legjobb ár
3x 5.190 Ft/ darab Sporóljon 5.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A professzionális vízálló szalag nedvességálló akadályt hoz létre a mosogatók körül, megelőzi a szennyeződések lerakodását a padlólapok vagy a WC alá! Egyszerűen csak helyezzük az öntapadós szalagot a kiválasztott felületre: ez tökéletes a fürdőkádak, zuhanyzók és mosdók tömítéséhez! A HomeStrip semmilyen szerszámot nem igényel, és a munkát percek alatt elvégezheti!

  • nedvesség és szennyeződésálló
  • nedvességálló akadályokat hoz létre
  • megakadályozza, a szennyeződések lerakodását
  • vízálló és öntapadó
  • széles körű alkalmazás
  • ANYAG: PVC
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
PERCEK ALATT BÁRMIT TÖMÍT
A HomeStrip kiválóan alkalmas kád és zuhanyzó körüli tömítésre! Széles körben alkalmazható, a mosogató, a fürdőszoba mosdókagyló, a WC és még sok más hézagjának tömítésére is! Egyszerűen rányomhatja az öntapadós szalagot a kívánt felületre, nincs szükség szerszámokra, nem lesz rendetlenség vagy hulladék!
NEDVESSÉGGÁTLÓ ÉS PISZOKMENTES
A HomeStrip nedvességálló akadályt hoz létre a mosogatók körül, megelőzi a szennyeződések lerakodását a padlólapok vagy a WC alá. Környezetbarát PVC anyagból készül, szagtalan, kiváló hőálló hidegállósággal és jó öregedési képességgel.
Könnyedén felszerelhető
A telepítés előtt tisztítsa meg azt a felületet, ahová a HomeStrip-et ragasztja. Ezután vegye ki a szalagot, és távolítsa el róla a fóliát. Vágja le a szalagot, és vágja tovább. A szoros és rögzített rögzítéshez nyomja meg a szalagot vonalzóval vagy valami más eszközzel, és kész is van!

További információk

  • PVC

  • 180 g

  • L: 3,2m x szélesség: 3,8cm

  • szín

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.