HoseSpray, készlet kerti tömlő szórófejekkel, tömlőcsatlakozóval és öntözőpisztollyal

40 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

9.990 Ft(-21%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.490 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A kerti tömlőcsatlakozóval és szórófejekkel ellátott nagyszabású csomaghoz tartozik egy öntözőpisztoly is, amely a fej elfordításával 8 különböző vízsugarat hoz létre! A pisztolyon található kar segítségével szabályozhatja a vízsugár erősségét és található rajta egy csat is, amely lehetővé teszi a víz áramlását a kar megnyomása nélkül is!

 • 8 különböző szórófej – vízpára, lapos sugár, több sugár egyszerre, zuhanyzó sugár, permetező sugár, áztató, gyengéd és erőteljes sugár
 • Többfunkciós kerti tömlő tartozék
 • Vízpermetező szórófej
 • Beállítható vízsugár erősség
 • Csat, amely lehetővé teszi, hogy a víz a kar megnyomása nélkül is folyjon
 • Csúszásmentes és kényelmes fogantyú
 • Gumibevonat a fogantyún
 • Strapabíró és tartós
 • Minőségi ABS műanyag
 • Kiváló tömítés – nem szivárog a víz
 • Kerti locsoláshoz, autómosáshoz, nyári szórakozáshoz, háziállat fürdetéshez
 • A csomag tartalma: 1x öntöző pisztoly, 2x univerzális kerti tömlőcsatlakozó, 1x csatlakozó
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Az állítható fejű öntözőpisztoly akár 8 különböző beállítást kínál - vízpára, lapos sugár, több sugár egyszerre, zuhanyzó sugár, permetező sugár, áztató-, gyengéd és erős sugár!

Könnyen telepíthető - a készlet tartalmaz egy öntözőpisztolyt, egy csatlakozót és 2 kerti tömlőfúvókát, amelyek minden típusú szabványos tömlőhöz alkalmasak!

Az öntözőkészlet egy karral rendelkezik a víznyomás szabályozásához és egy csattal, amely lehetővé teszi, hogy a víz a kar megnyomása nélkül is folyjon.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Attila G. 21 min ·
Jó minőség! Nagyon ajánlom. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Judit G. 48 min ·
Nagyon praktikus, még soha nem volt ilyen jó tartozékom. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Julianna L. 41 min ·
remek használni Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(11)
Zoltan A. 18 min ·
A legjobb ár-érték arány a pénzért. Elégedett vagyok. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)

További információk

 • 1x öntöző pisztoly, 2x univerzális kerti tömlőcsatlakozó, 1x csatlakozó

 • A különböző fúvókákat a pisztoly fejének elfordításával cserélheti. A kar segítségével állítsa be a fúvókák teljesítményét. A csat lehetővé teszi a víz áramlását a kar megnyomása nélkül. A fúvókák illeszkednek a legtöbb szabványos tömlőre.

 • ABS, polipropilén, TPR

 • 20 cm (az egész pisztoly mérete), 14 cm (a nyéllel ellátott rész magassága), 13 cm (a fej felső részének hossza), 1,4 cm (a szelep mérete).

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.