Innovatív antibakteriális WC-tisztító kefe, önszellőző tartóval, WC-kefe | fehér | ToiletStar

25 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

9.690 Ft(-10%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.260 Ft/ darab Sporóljon 2.860 Ft
Legjobb ár
3x 7.170 Ft/ darab Sporóljon 7.560 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 13 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy tündöklően tiszta WC egy egyszerű és innovatív megoldással! Kifejezetten teroplasztikus gumival (TPR) tervezték, amelyhez  nem tapad undorító viz és egyébb kellemetlen baktérium. A ToiletStar higiénikus gyors szárítótartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz gyors elpárolgását, és megakadályozza a piszkos víz és az undorító szag felhalmozódását a WC-ben!

 • Antibakteriális WC-kefe
 • Önszellőző tartó
 • Megakadályozza a piszkos víz és az undorító szag felhalmozódását
 • A hőre lágyuló gumi taszítja az összes undorító vizet és a kellemetlen baktériumokat
 • Minden nehezen elérhető pont könnyed tisztítása
 • Rendkívül tartós kialakítás
 • Modern megjelenés, amely minden fürdőszobába illeszkedik
 • Anyag: PP, TPR
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Könnyebb és higiénikusabb tisztítás
Nincs többé piszkos víz és undorító szag a WC-ben! A ToiletStar különleges tervezése biztosítja, hogy minden nehezen hozzáférhető helyet megtisztítson, miközben Önnek nem kell érintkeznie a piszkos vízzel és baktériumokkal! Használja ezt a forradalmasított új módszert az otthona WC tisztításához most!
MIBEN MÁSABB A TOILETSTAR KEFE?
A ToiletStar hidrofób szilikonból készül, amelyre a víz és a piszkos anyagok alig tapadhatnak! Önszellőző, higiénikus és gyorsan száradó tartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz gyors elpárolgását, és megakadályozza a piszkos víz és az undorító szag felhalmozódását.
Antibakteriális
Kifejezetten termoplasztikus gumival (TPR) tervezték, amely taszítja az összes undorító vizet és kellemetlen baktériumot. Ez az önszellőzettő tartó gondoskodik arról, hogy a WC kefe mindig száraz legyen, és megakadályozza a piszkos víz és baktériumok felhalmozódását!

További információk

 • PP, TPR

 • 100mm x 100mm x 318mm

 • 385g

 • szín

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.