InsectTrap, gyors és hatékony kártevőcsapda (12 db)

12 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

Original price was: 9.590 Ft.Current price is: 6.990 Ft.(-27%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 2.200 Ft
Legjobb ár
3x 5.190 Ft/ darab Sporóljon 5.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az InsectTrap egy nem mérgező csapda, amely alkalmas a legtöbb káros rovar elfogására. Kiemelkedő eredményt nyújt, mivel sárga színe mindenféle repülő kártevőt vonz, és azonnal elpusztítja őket. A csapda megvédi növényét és csökkenti a károkat.Hatékony kártevők ellen.

  • Biztonságos és nem mérgező
  • Dekoratív forma
  • Hosszú élettartam
  • Könnyű telepítés
  • Nincs szaga
  • Környezetbarát anyag
  • A csomag tartalma: 12x kártevő csapda
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A NÖVÉNYI KÁRTEVŐK HATÉKONY CSAPDÁJA

Az InsectTrap egy nem mérgező csapda, amely alkalmas a legtöbb káros rovar elfogására. Kiemelkedő eredményt nyújt, mivel sárga színe mindenféle repülő kártevőt vonz, és azonnal elpusztítja őket. A csapda megvédi növényét és csökkenti a károkat.

Könnyen elkapja a kártevőket

A csapda sárga színe miatt a kártevők szó szerint rátapadnak a csapdára, és növénye a kártevőktől való félelem nélkül nőhet tovább. A csapda azt is garantálja, hogy a kártevők nem szaporodnak tovább, ami hosszú távú megoldást jelent.

Biztonságos és méregmentes

A mi csapdáink választása a legjobb alternatíva a mérgező, kémiai növényvédő szerekkel szemben, amelyek károsítják a környezetet, a háziállatokat és a növényeket. A csapda kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Ilona N. 40 min ·
A dolog tényleg működik. Már 2 nap után tele volt a csapda szúnyogokkal és gyümölcslegyekkel! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Maria D. 23 min ·
A csapdát egy meleg ágyásba tettem, mert a szúnyogok elkezdtek szaporodni benne, és másnap ugyanez a csapda teljesen fekete volt a szúnyogoktól. Aznap még 3 darabot tettem be, és egy héten belül végre megszabadultam tőlük. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Tibor P. 54 min ·
A szállítás gyors, és a csapdák jó sok rovart fognak. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Katalin C. 53 min ·
Alig vártam, egy ilyenre a szúnyogok ellen... Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Norbert J. 38 min ·
egy igazán hasznos termék! Biztosan rendelni fogok még egy készletet! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)

További információk

  • 12x kártevő csapda

  • sárga

  • műanyag

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.