Karcolható lapok 6 darabos készlet, ScratchArt

17 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

9.890 Ft(-17%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.890 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.390 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.390 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A ScratchArt csomagokat egy tehetséges művészcsoport tervezte, hogy minden alkalommal hihetetlen karcolási élményt nyújtson Önnek! Minden korosztály számára megfelelő ScratchArt teljes kikapcsolódást kínál alkotás közben!

  • Alkosson és kapcsolódjon ki
  • Több mint 10 órás alkotás 1 csomagban
  • 4 karcoló eszköz
  • Minden korosztály számára megfelelő
  • A tökéletes ajándék
  • Méret: 41cm x 28cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
ALKOTÁS ÉS KIKAPCSOLÓDÁS
A ScratchArt csomagokat tehetséges művészcsoport tervezte, hogy minden alkalommal hihetetlen karcolási élményt nyújtson Önnek! Minden korosztály számára megfelelő ScratchArt teljes kikapcsolódást kínál alkotás közben!
Alkotás és kikapcsolódás
Az innovatív karcrajz csomag egyedülálló módot kínál az alkotásra, miközben közben teljesen ellazul! A csomag 10+ órás teljes kikapcsolódásra elegendő!
A tökéletes ajándék
Egyedi, átgondolt ajándékot keres barátainak vagy a kedvesének? Mint pihentető projekt és pompás műalkotás, a karcolós festményeink kettő az egyben ajándék!

További információk

  • 41cm x 28cm

  • 1x ScratchPainting + eszközkészlet a képek karcolásához

  • A mellékelt kiegészítőkkel karcolja ki a kép fekete anyagát, és fedezze fel az alatta rejlő gyönyörű színeket, amelyek feldobják műalkotását!

  • A kreatív készlet 8 éves kortól és minden idősebb generáció számára alkalmas.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.