Kerti szolár lámpa | SolarFlame

36 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

10.190 Ft(-16%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.690 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 7.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A fáklya nappal automatikusan töltődik, éjszaka pedig világít és tökéletes hangulatot varázsol a kertbe vagy a teraszon, esőben vagy nyári melegben egyaránt!

 • egyszerű telepítés
 • kellemes világítás
 • gyönyörűen faragott fáklyaminta
 • napelemes töltés
 • teljesen vízálló
 • automatikus be- és kikapcsolás
 • kertekhez, udvarokhoz, esküvőkhöz, kerti partikhoz, ünnepi dekorációhoz stb.
 • A csomag tartalma: 1x napelemes fáklya + 1 darab INGYEN
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

ELBŰVÖLŐ KERT

Ha kellemes hangulatot szeretne teremteni az udvaron vagy a kertben, napelemes fáklyáinkkal könnyedén megteheti. A fáklyák által kibocsátott meleg fény finoman pislákol, mintha valóban tűz lobofna bennük. A fáklya feje elegánsan faragott gyönyörű motívumokkal van diszítve, amelyek feldobják környezetét.

FUNKCIONALITÁS

Egyszerűen szúrja a fáklyát a talajba vagy egy kerti edénybe, nincs szükség elektromos vezetékekre. Fordítsa el az ON gombot, és a fáklya kigyullad. Nappal a lítium-ion akkumulátor ki van kapcsolva, és fényben töltődik körülbelül 8-10 órán keresztül, éjszaka pedig a fáklya automatikusan bekapcsol, és nyáron akár 10 óráig, télen pedig 5 óráig zavartalanul működik.

TARTÓSSÁG ÉS GAZDASÁGOSSÁG

A LED diódák teljesen vízállóak és ellenállnak az erős napsugárzásnak és minden egyéb külső hatásnak (nedvesség, szél, nap és hó) (IP65 szabvány). Erősek és tartósak, így akár 5 évig is kitartanak. Spóroljon az áram költségén és a drága elektromos kerti lámpa felszereléseken, és ezekkel a fáklyákkal kellemes kerti környezetet biztosít minden alkalomra.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Andras M. 25 min ·
Szépek ezek a fáklyák; feldobják a kertünket. Esőben, erős szélben és 32 fokos melegben is remekül helytálltak!
Hozzászolás Megosztás
(7)
Anita G. 23 min ·
Este hihetetlenül jól néz ki, és nem fogyaszt áramot, és folyamatosan világít.
Hozzászolás Megosztás
(7)
Sandor K. 49 min ·
A cégépület elé helyeztem őket, minden alkalmazott dicsérte.
Hozzászolás Megosztás
(13)
Judit G. 57 min ·
Szúrja bele a földbe, üljön le és érezze jól magát. A gyümölcsfánk köré telepítettük őket, a CalmSleep rovarirtó is jól jön, hogy ne legyen gondunk a szúnyogokkal.
Hozzászolás Megosztás
(15)
Maria D. 43 min ·
Rendkívül szép és szemnek kellemes fényt bocsátanak ki, minden alkalommal elalszom egy nyugágyon, amikor este bámulom őket.
Hozzászolás Megosztás
(7)

További információk

 • 1x napelemes fáklya + 1 darab INGYEN

 • LED

 • napelemes

 • 33 lumen

 • magassága 58 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.