Kinyomópisztoly Fúvókák (3db), EasyFill

49 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

6.280 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.280 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.580 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 4.880 Ft/ darab Sporóljon 4.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Fúvókák a szilikon pontos felviteléhez, az élek tökéletes tömítéséhez a fal és a padló felületén. A három különféle méretű EasyFill tartozék speciális anyagból készül, amely könnyen tisztítható a szilikonmaradványoktól, illetve kopásálló. Óvatosan és szakszerűen hordja fel a szilikont a fürdőszobában, a konyhában, az ablakon, az ajtókon, az illesztéseken és más nyílásokon.

  • Könnyen használható
  • Egyenletes és pontos alkalmazás
  • INGYENES szilikon eltávolító és a csőfedél
  • 3 különböző méret
  • Szilikonnal és kopással szemben ellenálló speciális anyagból készült
  • Széles alkalmazási terület
  • A csomagban: 3 különféle szerelvény + INGYENES szilikon eltávolító, INGYENES csővédő
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
PRECÍZ SZILIKONOZÁS
A fürdőszobák illesztéseinek pontos és minőségi szilikonozásához nyugodt és tapasztalt kézre van szükség. A jól lezárt illesztések megakadályozzák a nedvesség, a penész felhalmozódását és behatolását a fürdőszoba elemek rései és a csempék közé. A szilikon tömítőcsőnek általában van egy kúpja a felhordáshoz, de egy szép és sima illesztési felülethez a szilikont kézzel vagy lekerekített szerszámmal kell simítani. Ennek eredményeként nagy csomó jön létre, és az illesztések soha nem lesznek egyenletesek és simák. Szerelvényünkkel gyorsan és szakszerűen elvégezheti ezt a munkát, nincsenek többé csomósodó és durva, ráncos illesztések.
HASZNÁLATA
A csomag három különböző átmérőjű és hosszúságú szerelvényt tartalmaz, a különböző szögekhez és mélységekhez. Először távolítsa el a régi szilikont a szilikon eltávolítóval, amelyet ingyen kap meg tőlünk! Ezután egyszerűen rögzítse a rögzítőelemet a felhordó kúphoz, és készen áll a szilikon felhordására. Forgassa el a fúvókafejet úgy, hogy a szilikon lyuk az alján legyen, és kezdje el a nyomást. Szorítsa meg a szilikont lassan és egyenletesen. A szerelvény szépen eloszlatja a felületen, úgy, mintha egy tapasztalt szakember végezné a munkát. A munka befejezése után várja meg, amíg a szilikon megszárad a fúvókában, majd egyszerűen kézzel húzza ki. A szilikont ezután szorosan zárja le a fedéllel, amelyet szintén ingyen kap meg tőlünk a csomaggal.
TARTÓSSÁG
A szerelvény speciális anyagból készült, amelyhez a szilikon nem tapad, tehát a tisztítás és az alkalmazás is gyors és egyszerű vele. A rögzítés szilárd gumi biztosítja a tartós és minőségi felhasználást. A fúvókákat hosszú ideig használhatja, és lezárhat vele réseket a fürdőszobában, a konyhában, az ajtókon, az ablakokon, a mosogatókon, a csempecsatlakozásokon és más hézagokon, ahol szilikon tömítésre lehet szüksége.

További információk

  • 3 különféle szerelvény + INGYENES szilikon eltávolító, INGYENES csővédő

  • D (hossz) 85 mm; R (átmérő) 6,5 mm / D (hossz) 83 mm; R (átmérő) 10 mm / D (hossz) 80 mm; R (átmérő) 13 mm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.