Láncfűrész élező szerszám, SharpMaster

46 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

11.990 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 11.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 10.190 Ft/ darab Sporóljon 3.600 Ft
Legjobb ár
3x 8.990 Ft/ darab Sporóljon 9.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Itt van már a kerti munkák szezonja! Élezetlen a láncfűrésze, és nem jártas a klasszikus reszelőcsiszolásban, vagy gyorsabb és praktikusabb megoldást szeretne? Bemutatjuk a SharpMaster kézi élezőt! A SharpMaster 2 az 1-ben kézi láncfűrészélezővel a lánc élezése egyszerűbb és gyorsabb, kezdőknek és igazi profiknak egyaránt alkalmas!

 • gyorsabb és praktikus kézi élezés 2 az 1-ben
 • a fogak és a mélységhatárolók egyszerű élezése 1 munkalépésben
 • gyorsan élez minden láncot
 • bármilyen méretű láncfűrészhez alkalmas
 • a reszelőfogak átmérője 4,0 mm
 • ideális eszköz kezdőknek és haladóknak egyaránt!
 • A készlet tartalma: tartó
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

RÉGI LÁNCA OLYAN LESZ MINT ÚJ KORÁBAN

A SharpMaster 2 az 1-ben kézifűrész egyszerre két funkciót lát el – 1 munkalépésben élesíti a vágófogakat és a mélységhatárolókat. A SharpMaster egyedülálló kézi élezőrendszerével a régi, unalmas, időigényes és veszélyes fűrészek újra olyanok lesznek, mint az újak! A SharpMaster rendszer két kör alakú reszelőt, egy lapos reszelőt és egy egyedi ergonomikus fogantyút tartalmaz, amely lehetővé teszi az eszköz közvetlen használatát a fűrészen, és csökkenti a balesetek lehetőségét.

FELÉRE CSÖKKENTI AZ ÉLEZÉSI IDŐT

Egyedülálló és ergonomikus kialakításának köszönhetően a SharpMaster kézi láncélező készlet felére csökkenti a kézi láncélezés idejét, lehetővé téve, hogy a láncfűrész hamarabb újra munkába álljon! A SharpMaster rendszer bármilyen láncfűrészhez és lánchoz alkalmas, az élezőreszelők kétoldalúak és a könnyen kezelhető fogantyú segítségével közvetlenül a láncfűrészen dolgozhatnak, egyúttal pedig lényegesen biztonságosabb, mint más rendszerek.

IDEÁLIS SZERSZÁM KEZDŐK ÉS PROFI SZÁMÁRA EGYARÁNT

A SharpMaster ideális eszköz kezdőknek, mivel a klasszikus kézi élezéshez képest könnyen használható, amihez gyakorlott kezek szükségesek. A szakemberek is imádják, hiszen gyorsabb és biztonságosabb a folyamat. Az egyedi kialakítás biztosítja, hogy egyszerre 2 feladatot lásson el, ezéet az igazi profik is előnyben részísítik a SharpMaster rendszer!t A SharpMaster egyszerűen oda-vissza mozgással élezi a láncot, és közben elvégzi a mester munkáját – miközben a mester kezei és ujjai biztonságban vannak! Döntse el, hogy könnyebben, hatékonyabban és gyorsabban szeretné-e élezni a láncát, és kezdjen el biztonságosabb és élesebb fűrésszel dolgozni!

További információk

 • tartó, 2 körreszelő, 1 lapos reszelő

 • bármilyen méretű láncfűrészhez és lánchoz alkalmas (reszelő mérete: 200 x 4, 0 mm)

 • műanyag és korrózióálló csiszolóacél

 • 380 x 60 x 25 mm Súly: 350g

 • narancssárga

 • Használja csak saját felelősségre. Munka közben használjon megfelelő egyéni védőfelszerelést. Javasoljuk védőkesztyű használatát.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.