LightStar, LED háttérvilágítás távirányítóval

41 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

7.190 Ft(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 1.200 Ft
Legjobb ár
3x 5.590 Ft/ darab Sporóljon 4.800 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Minden szobának az otthonában saját személyisége van így megérdemli, hogy egyénileg választott világítása legyen. Színezze az otthonát a LightStar lámpával, javítsa a hangulatot és teremtsen otthonos hangulatot. A lámpákat könnyű telepíteni, elemmel működnek, vezeték nélküliek, csak rögzsítse bármilyen lapos felülethez és hozzon létre egy pillanat alatt gyengéd háttérvilágítást.

 • Könnyű összeszerelni és használni
 • A távirányító lehetővé teszi, hogy kiválassza a színeket és a fényerejüket
 • Leállítási időzítő funkció
 • Minden lámpát lehet együtt működtetni vagy külön attól függően, hogy mekkora a távolság köztük
 • Válasszon 13 színből és számos más tulajdonságból
 • A csomagban szerepel: 3 lámpa és távirányító
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KÖNNYŰ A HÁTTÉRVILÁGÍTÁS A LIGHTSTAR LÁMPÁKKAL
Kerülje el a kellemetlen és drága telepítést és könnyedén és gyorsan rögzítsen LightStar lámpákat bármilyen szintben lévő felületre. Szabadon választhat felszerelési helyet és olyan rögzítési helyet választhat le, amelyet eddig nem tudott volna - kábelek és hosszadalmas telepítés nélkül. Elemmel működnek és nagyon alacsony a fogyasztásuk, így 50-70 óra működést biztosítanak.
TÁVIRÁNYÍTÓ A TERÉNEK A NÖVELÉSÉRE
A távirányítóval 13 szín közül választhat és állíthatja a fényerőt is. Az időzítő lehetővé teszi, hogy a lámpákat 4 vagy 8 óra után automatikusan kikapcsolják, ami nagyszerű megoldás a baba szobába, amikor a kisgyermek elalszik. Takarékoskodjon és sose ébresszen fel véletlenül gyermeket! Külön állíthatja mindegyik lámpát vagy együtt mindegyiket ha elég közel vannak egymáshoz. Számos beállítással hozzon létre egyéni jelleget a ház minden szobájában.
IGAZÍTSA A TERET A HANGULATÁHOZ
Egy csendes és megnyugtató helyet akar egy elfoglalt nap után? Romantikus hangulatot szeretne a partnerével töltött kellemes pillanatokhoz? Házibulit tervez? Használjon LightStar lámpákat, hogy azonnal létrehozza a megfelelő légkört bármilyen rendezvényhez vagy hangulathoz!

További információk

 • 3 lámpa és távirányító

 • 26 g darabongként

 • LED lámpa

 • műanyag

 • fehér, sokszínű

 • 6.2 x 6.2 x 2.6 cm

 • 3 AAA (nincs a csomagban)

 • 6 m

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.