MagicFix, Mágikus paszta a gyors faljavításhoz

22 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

Original price was: 7.990 Ft.Current price is: 7.490 Ft.(-6%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 2.200 Ft
Legjobb ár
3x 5.590 Ft/ darab Sporóljon 5.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Végre gyorsan és rendkívül egyszerűen megjavíthatja a ház falainak minden olyan károsodását, amely már régóta zavarja. A termék megbízhatóan és láthatatlanul javítja a bemélyedéseket, karcolásokat, szög miatti lyukakat, a lehámló falakat, a lehullott vakolatot és mindazt, ami tönkreteheti gyönyörű fehér falait. Gyorsan javítsa ki ezeket a szabálytalanságokat, és újra békésen aludhat.

 • Kiváló fedés
 • Könnyű és gyors
 • Vízálló és penészálló
 • Rendkívüli erő
 • Súly: 100 g
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
GYORSAN A TÖKÉLETES FALAKÉRT
Szeretné megjavítani a sérült és repedezett falakat, mint a profik? Mindaz, amire szüksége van, egy paszta a sérült falak gyors javításához, mellyel végre elvégezhet minden szükséges javítást és gyorsan elérheti a hibátlan falakat vele. A kis repedéseket, karcolásokat vagy a lehulló vakolatának nagy részeit néhány perc alatt kijavíthatja vele.
ÚGY FOG TARTANI, MINTHA ODASZEGEZTÉK VOLNA
Egyszerűen nyomja rá a mágikus pasztát a sérült felületre, és ossza el egyenletesen az adott felületen a mellékelt spatula segítségével. Várja meg, amíg megszárad, majd szükség esetén csiszolhatja a felületet csiszolópapírral. A fal kijavított része szilárd lesz, mint a kő, akár szöget is verhet, vagy csavarhat bele. Úgy fog tartani, mintha odaszegezték volna!
BIZTONSÁGOS ÖN ÉS A KÖRNYEZETE SZÁMÁRA
A mágikus paszta tartósan és szilárdan rögzíti a javított részeket. Nem vonzza magába a nedvességet, így a javított rész mentes lesz a penésztől és rothadástól. Az anyag továbbá barátságos az emberek és a környezet számára is, mivel organikus anyagokból készül.

További információk

 • 100 g

 • 1x paszta a falkárosodás javításához, 1x eszköz a felvitelhez és simításhoz

 • A fal hámlása, festék leesése, a por leesése esetén a fal felületét használat előtt meg kell tisztítani.
  Kérjük, várja meg, amíg az első réteg megszárad, majd a második réteget pár nap után vigye fel a falra.
  Abban az esetben ha a lyuk túlságosan nagy, kérjük, töltse ki a lyukakat fával vagy szögekkel, majd használja a faljavítót, és a fal javítása után fesse szárazra.
  Ha a fal más színű, akkor kérjük, hogy használat után fesse újra a megfelelő színre.

 • A javítandó felületet nyomja tele a faljavító anyaggal. A kaparót simítsa többször végig a felületen. 4 óra elteltével használhatja a csiszolópapírt a fal felületének simítására. Ha a fal más színű, akkor kérjük, hogy használat után fesse újra a megfelelő színre.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.