MagicLamp, dinamikus 2 az 1-ben projektorlámpa, 6 különböző mintával

23 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

8.990 Ft(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A MagicLamp projektor 6 különböző filmcsíkkal varázslatot visz bármely szobába, és egy szempillantás alatt átalakítja otthonát rakétahajóvá, tengeralattjáróvá vagy kempingsátorrá! Könnyen átalakítható lámpává 3 különböző fénybeállítással, és tökéletes hangulatot teremthet bármilyen alkalomra!

 • 2 az 1-ben projektor és egy lámpa
 • 6 különböző minta
 • 3 különböző fényhatás
 • Áramellátás USB-kábellal
 • Könnyen kezelhető
 • Mérete: 13 x 13 x 13,9 cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
ALAKÍTSA ÁT OTTHONÁT SEPERC ALATT PARADICSOMMÁ
A MagicLamp varázslatot hoz otthonába. A termékhez 6 különböző filmcsík tartozik, amelyek egy szempillantás alatt rakétahajóvá, tengeralattjáróvá és kempingsátorrá alakítják otthonát!
Többfunkciós
A MagicLamp lámpa és projektor egyaránt! A két üzemmód könnyen váltogatható úgy, hogy leveszi a készülék tetejét és hozzáadja / eltávolítja a mintás filmeket.
USB kábel tápegység
Csak csatlakoztassa az USB kábelt, és máris indulhat a móka!

További információk

 • 13 x 13 x 13,9 cm

 • ABS, PC

 • 1W

 • 5V

 • 1x MagicLamp, 6x mintás vetítőfilm, 1x USB kábel, 1 felhasználói kézikönyv

Utasítás

Az alábbi linkre kattintva megnyithatja, letöltheti vagy kinyomtathatja a termék használati utasítását:

Csatolmányok

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.