MagicZips, pót cipzár készlet (6 db)

46 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

6.500 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.500 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.525 Ft/ darab Sporóljon 1.950 Ft
Legjobb ár
3x 4.875 Ft/ darab Sporóljon 4.875 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Sérült vagy szakadt a cipzárja? Használjon MagicZips pót cipzárakat, és ruhája újszerű lesz! Ezenkívül pénzt fog megtakarítani, mivel nem kell minden ruhadarabot egy varrónőhöz vagy javítóba vinni!

  • Gyorsan és egyszerűen cserélje ki a cipzárt
  • Univerzális méret
  • Felejtse el a varrás magas költségeit
  • 6 pótcipzárt kap a csomagban
  • A csomag tartalma: 6 db pót cipzárhúzóka
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
GYORS ÉS KÖNNYŰ MEGOLDÁS A SÉRÜLT CIPZÁRAKHOZ
Sérült vagy szakadt a cipzárja? Használjon MagicZips pót cipzárakat, és ruhája újszerű lesz! Ezenkívül pénzt fog megtakarítani, mivel nem kell minden ruhadarabot egy varrónőhöz vagy javítóba vinni!
Gyors és könnyű csere
Cserélje ki az elhasználodott cipzárt néhány másodperc alatt a kíváló MagicZips pót cipzárral.
Univerzális méret
Bármilyen ruhadarabra telepítheti a MagicZip-eket, hogy az újszerű legyen.

További információk

  • 6 db pót cipzárhúzóka

  • műanyag

  • Fekete

  • Összesen 3 méret: 8, 7 és 5 mm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.