MiniDrill, egy professzionális 25 darabos gravírozó készlet

17 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

10.480 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.480 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 9.070 Ft/ darab Sporóljon 2.820 Ft
Legjobb ár
3x 7.670 Ft/ darab Sporóljon 8.430 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Készítsen egyedi fa- és kőmetszeteket, mint egy igazi MiniDrill profi! Kényelmes és könnyen kezelhető, a vágástól a gravírozáson át a választott anyag polírozásáig felhasználható. Az egyedi fa ajándékok létrehozása és a legszebb emlékek kőbe vésése szintén elérhető a 25 darabos MiniDrill segítségével!

  • professzionális 25 darabos gravírozó készlet
  • fa és kő számára is alkalmas
  • vágáshoz, gravírozáshoz és polírozáshoz egyaránt
  • hozzon létre felejthetetlen ajándékokat, emlékeket és háztartási kiegészítőket
  • tölthető akkumulátorral rendelkezik
  • V kompletu: 25-delni set sestavljajo: naprava MiniDrill, USB polnilni kabel, 5 nastavkov za različne svedre, 13 svedrov za rezanje in graviranje, 5 nastavkov za poliranje in čiščenje
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE VAN
Professzionális MiniDrill készlet gravírozáshoz, amely 25 részből áll. Mindent kínál, amire csak szüksége lehet a fa és a kő gravírozásához. Ide tartozik a kiegészítők vágása, gravírozása és polírozása is, melyekkel egyedi ajándékokat hozhat létre a család és a barátok számára!
AKKUMULÁTOR TÖLTÉSE
A MiniDrill elektromosan töltött és nem igényel elemeket működéséhez. Teljesen feltölthető a mellékelt USB-kábellel, mellyel akár 2 órán keresztül működik megszakítás nélkül! Vegye a kreativitását saját kezébe, és rendeljen MiniDrill-t még ma!

További információk

  • 25-delni set sestavljajo: naprava MiniDrill, USB polnilni kabel, 5 nastavkov za različne svedre, 13 svedrov za rezanje in graviranje, 5 nastavkov za poliranje in čiščenje

  • preko priloženega USB kabla. Polno napolnjen nudi do 2 uri graviranja in rezanja in 1 uro poliranja.

  • različne vrste lesa in kamna

  • pripomoček ni igrača. Otroci z izdelkom ne smejo rokovati in upravljati brez nadzora staršev ali skrbnikov. Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajšim od 3 let, saj zaradi sestave iz več manjših delov, obstaja nevarnost zaužitja ali zadušitve.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.