MirrorFoil, öntapadó tükörfólia a teljes magánélet megőrzése érdekében

40 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 9.090 Ft.Current price is: 6.390 Ft.(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 5.490 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Gondoskodjon magánéletéről! Az egyoldalas tükörfólia biztosítja a magánéletet, ugyanakkor az akadálytalan kilátást a szobából, mivel a fólia csak kissé színezett, és nem befolyásolja az üveg átláthatóságát.

  • Tükörfólia a magánélet biztosítása érdekében
  • Alkalmas otthon, irodákban, üzlethelységekben stb.
  • Belső vagy külső alkalmazás
  • Védelem IR és UV sugarak ellen
  • Minőségi anyag
  • A csomag tartalma: 1x öntapadó tükörfólia (60 x 200 cm)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A MAGÁNÉLET VÉDELME ÉS VÉDELEM AZ UV- ÉS IR-SUGÁRZÁSOK ELLEN

Ez az egyoldalas tükörfólia biztosítja a magánéletet a szobájában, és ugyanakkor kilátást biztosít a szobából, mivel a fólia csak kissé színezett, és nem befolyásolja az üveg átláthatóságát. A fólia belső vagy külső alkalmazása egyaránt lehetséges.

99% -os UV-védelem

A tükörfólia infravörös és UV védelmet nyújt, kívül tartja a káros ultraibolya sugarakat, megakadályozva ezzel a bútorok kifakulását

Többcélú használat

Ez a tükörfólia otthoni ablakokon vagy üvegfelületeken, irodákban, üzletekben, valamint lakó- és kereskedelmi épületekben használható a magánélet megőrzése érdekében.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Eva S. 52 min ·
Ezt a fóliát az irodába vettem, ami az épület földszintjén van, és nagyon zavart, hogy az emberek mindig be-be kukucskálnak. Most már teljes a magánéletem!
Hozzászolás Megosztás
(14)
Attila G. 24 min ·
Remek fólia. Ha valaki betartja az utasításokat, akkor könnyen telepíthető.
Hozzászolás Megosztás
(4)
Jozsef D. 45 min ·
Nem követtem telepítésnél az útasításokat, miszerint a felületnek nedvesnek kell lennie, és nagyon csúnyán jött ki. Aztán megrendeltem egy új fóliát, amelyet az utasítások szerint telepítettem, és nagyon örülök az eredménynek! Javaslom mindenkinek!
Hozzászolás Megosztás
(8)
Maria D. 36 min ·
Kiváló minőségű és nagyon gyors szállítás! Számos készletet vettünk az összes manzárdablakhoz, és a fólia nagyon jól működik! 😊
Hozzászolás Megosztás
(13)

További információk

  • 1x öntapadó tükörfólia (60 x 200 cm)

  • PET

  • A fóliát tisztított felületre kell felrakni. Használjon szappanos vizet, hogy benedvesítses a ragasztós oldalt, és az ablak felületét is. Vonalzó vagy kaparó segítségével simítsa egyenesre a felületet, és nyomja ki a keletkezett buborékokat. Gondos és pontos alkalmazás javasolt. Az telepítés után ráncok vagy buborékok jelenhetnek meg, amelyek szintén 10-20 nap elteltével eltűnnek. A fólia pár hét múlva éri el az optimális tapadást, ezért azt tanácsoljuk, hogy ez idő alatt kerülje annak tisztítást.

  • Ne használjon agresszív tisztítószereket.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.