MistRefresh, Párakapu/Öntözőrendszer (10 m)

36 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 11.690 Ft.Current price is: 9.690 Ft.(-17%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.190 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.290 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A MistRefresh párakapu az évtized újítása! A telepítése egyszerű. A levegő hőmérsékletét annyira lehűthetjük vele, hogy élvezni fogjuk a teraszunkat, kertünket, akár a nagy melegekben is részt vehetünk kinti sportokban, a gyerekek tollasozhatnak vagy ugrálhatnak a trambulinon.

  • Széles felhasználási terület
  • Hűsítő hatás
  • UV sugárzásnak elenálló cső
  • Univerzálisan alkalmazható
  • Könnyen telepíthető
  • Kíváló minőség
  • A csomag tartalma: 1x párakapu/öntözőrendszer
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A NYÁRI FELFRÍSSÜLÉS ESZKÖZE

A MistRefresh párakapu az évtized újítása! A telepítése egyszerű. A levegő hőmérsékletét annyira lehűthetjük vele, hogy élvezni fogjuk a teraszunkat, kertünket, akár a nagy melegekben is részt vehetünk kinti sportokban, a gyerekek tollasozhatnak vagy ugrálhatnak a trambulinon.

Hűtés párával

A forró nyári napokon mindenki a légkondira vagy a hideg italokra vágyik, hogy felfríssülhessen, ennek a kütyünek a segítségével ez már nem szükséges, mert a pára lehűsít bennünket és maximális élvezetet nyújt a legforróbb napokban is.

Sokoldalú felhasználás

A rendszer telepíthető az udvarban, a fedett lugasra, a kerítésre, a medence mellé, vagy akár egy istállóba az állatok hűsítésére. A növények is hálásak lesznek az állandó párának, mivel elősegíti a fotoszintézist. Az állatok is szenvedhetnek a hőségben, segíthet rajtuk is.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Andras M. 17 min ·
Amióta megvásároltuk ezt a rendszert, a bárunk tele van, minden vásárló megdicséri! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Marika E. 37 min ·
Gyorsan kiszálították, elfogadható ár, mínőségi termék. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Laszlone L. 16 min ·
Az udvar körüli kerítésre helyeztük, egyszerre hűti le a teraszt és fríssiti fel a növényeket. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Judit G. 32 min ·
A barátommal telepítettük az utánfutóra, most az egész tábor hozzánk jön hűlni, hahaha.
Hozzászolás Megosztás
(10)

További információk

  • 1x párakapu/öntözőrendszer

  • 10 m

  • Fekete

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.