MoldRemover, gél a penész eltávolítására

36 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

9.300 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.300 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.900 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.975 Ft/ darab Sporóljon 6.975 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Távolítsa el a veszélyes penészt, szennyeződéseket és baktériumokat 3 egyszerű lépésben! Vigye fel a gélt penészes felületre, várjon 3-8 órát, és törölje le száraz ruhával!

 • Hatékony penészeltávolítás
 • Csak 3 lépésben távolítsa el a penészt
 • Konyhában vagy fürdőszobában való használatra
 • Egészségesebb környezetet teremt az emberek és az állatok számára
 • Használata biztonságos, nincs formaldehid
 • Könnyen használható
 • A csomag tartalma: 1x gél a penész eltávolítására (120 g), 1x applikátor
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

NINCS TÖBBÉ VESZÉLYES PENÉSZ AZ OTTHONÁBAN

A penész gyakran olyan felületen halmozódik fel, amely állandó kapcsolatban van a vízzel. A MoldRemover gél biztosítja, hogy többé ne legyen jelen az otthonában, mivel a penész rendkívül veszélyes mind az emberekre, mind az állatokra.

Távolítsa el a penészt 3 lépésben

Vigye fel a MoldRemover gélt a penészes felületre, várjon 3-8 órát, és törölje le száraz ruhával!

Használata biztonságos

A fejlett összetevő formula könnyen eltávolítja a penészt és megakadályozza a penész újra kialakulását. Nem tartalmaz formaldehidet, és használata biztonságos.

További információk

 • 1x gél a penész eltávolítására (120 g), 1x applikátor

 • fürdőszoba és konyha.

 • 1. Tisztítsa meg a felületet száraz ruhával. 2. Vigye fel a gélt a penészes felületre. 3. Várjon 3-8 órát, amíg a penész eltűnik, és törölje le száraz ruhával. Használat után mindig zárja le.

 • nátrium-hipoklorit 40%, nátrium-hidroxid 35%, sűrítőszer 25%.

 • A tisztítószert tartsa gyermekek és hőforrások elől elzárva. A gél nem érintkezhet szemmel, szájjal vagy bőrrel. Használjon szemvédőt, kesztyűt és maszkot. Ne egyen a gélből. A fémek szempontjából korozív hatású lehet. Súlyos égési sérüléseket okozhat a bőrön vagy károsíthatja a szemét. Mérgező a vízi organizmusokra.

Utasítás

Az alábbi linkre kattintva megnyithatja, letöltheti vagy kinyomtathatja a termék használati utasítását:

Csatolmányok

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.