MoldRemover, gél a penész eltávolítására

41 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

Original price was: 12.090 Ft.Current price is: 10.090 Ft.(-17%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.090 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.590 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Távolítsa el a veszélyes penészt, szennyeződéseket és baktériumokat 3 egyszerű lépésben! Vigye fel a gélt penészes felületre, várjon 3-8 órát, és törölje le száraz ruhával!

 • Hatékony penészeltávolítás
 • Csak 3 lépésben távolítsa el a penészt
 • Konyhában vagy fürdőszobában való használatra
 • Egészségesebb környezetet teremt az emberek és az állatok számára
 • Használata biztonságos, nincs formaldehid
 • Könnyen használható
 • A csomag tartalma: 1x gél a penész eltávolítására (120 g), 1x applikátor
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

NINCS TÖBBÉ VESZÉLYES PENÉSZ AZ OTTHONÁBAN

A penész gyakran olyan felületen halmozódik fel, amely állandó kapcsolatban van a vízzel. A MoldRemover gél biztosítja, hogy többé ne legyen jelen az otthonában, mivel a penész rendkívül veszélyes mind az emberekre, mind az állatokra.

Távolítsa el a penészt 3 lépésben

Vigye fel a MoldRemover gélt a penészes felületre, várjon 3-8 órát, és törölje le száraz ruhával!

Használata biztonságos

A fejlett összetevő formula könnyen eltávolítja a penészt és megakadályozza a penész újra kialakulását. Nem tartalmaz formaldehidet, és használata biztonságos.

További információk

 • 1x gél a penész eltávolítására (120 g), 1x applikátor

 • fürdőszoba és konyha.

 • 1. Tisztítsa meg a felületet száraz ruhával. 2. Vigye fel a gélt a penészes felületre. 3. Várjon 3-8 órát, amíg a penész eltűnik, és törölje le száraz ruhával. Használat után mindig zárja le.

 • nátrium-hipoklorit 40%, nátrium-hidroxid 35%, sűrítőszer 25%.

 • A tisztítószert tartsa gyermekek és hőforrások elől elzárva. A gél nem érintkezhet szemmel, szájjal vagy bőrrel. Használjon szemvédőt, kesztyűt és maszkot. Ne egyen a gélből. A fémek szempontjából korozív hatású lehet. Súlyos égési sérüléseket okozhat a bőrön vagy károsíthatja a szemét. Mérgező a vízi organizmusokra.

Utasítás

Az alábbi linkre kattintva megnyithatja, letöltheti vagy kinyomtathatja a termék használati utasítását:

Csatolmányok

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.