Multifunkcionális mikroszálas Törlőkendő, 40×30 cm, (4 db)+(4 db) INGYENES | MicroFiberCloth

29 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

Original price was: 9.500 Ft.Current price is: 8.590 Ft.(-10%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.290 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.600 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A minőségi tisztító kendő kulcsfontosságú kellék minden háztartásban. A MicrofiberCloth kendők rendkívül tartósak, magas a nedvszívó képességük és alkalmasak különböző felületek, például üveg, fa, márvány, fürdőszoba felületek, stb. törlésére. Alkalmasak mind otthoni, mind profeszionális használatra.

 • Mikroszálból készült többcélú kendő
 • Szuper hatékony
 • Különböző felületek tisztítására alkalmas
 • Nem hagy nyomokat és szöszöket
 • Nagyon puha és sima
 • Rendkívüli nedvszívó képesség és tartósság
 • A csomag tartalma: 4 db mikroszálas kendő a különböző felületek tisztításához + 4 db mikroszálas kendő a különböző felületek tisztításához INGYENES
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

UNIVERZÁLIS KENDŐ KÜLÖNBÖZŐ FELÜLETEKHEZ

A minőségi tisztító kendő kulcsfontosságú kellék minden háztartásban. A MicrofiberCloth kendők rendkívül tartósak és magas a nedvszívó képességük a különböző felületek, például üveg, fa, márvány, fürdőszoba felületek használatára.

Többcélú kendő

Ezek a mikroszálas kendők gyorsan és hatékonyan összegyűjtik a port és eltávolítják a szennyeződéseket. Nedves vagy száraz tisztításra használható. Puhasága miatt tökéletesek a munkalapok, edények, kiömlött folyadékok, autótisztítás és még sok más felület takarítására!

Kíváló minőség

A kendők több tízmillió mikroszálból készülnek a hatékonyabb tisztítás érdekében. Az anyag antibakteriális hatású ezüstionokat tartalmaz. Tisztítószerrel vagy anélkül is tisztítható.

További információk

 • 4 db mikroszálas kendő a különböző felületek tisztításához + 4 db mikroszálas kendő a különböző felületek tisztításához INGYENES

 • 40 x 30 cm

 • mikroszál

 • véletlenszerű színek

 • Rendszeresen öblítse ki a kendőt tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a szennyeződés nagyobb részecskéit, amelyek a következő tisztításkor károsíthatják a sima felületeket. A ruha mosható a mosógépben. A textilöblítő használata nem ajánlott, mivel károsíthatja a mikroszálakat. Javasoljuk a ruha szabadban való szárítását.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.