PivotAdapt, mágneses, flexibilis bit tartó furókhoz

40 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

Original price was: 9.990 Ft.Current price is: 7.190 Ft.(-28%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.290 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A PivotAdapt bit- és csavartartó lehetővé teszi a kényelmes fúrást, hozzáfér minden felülethez, még az olyan helyeken is, ahol a fúrófej akadályt jelenthet. Könnyen használható, mivel minden fúrófejhez és csavarhoz illik, és tetszés szerint cserélgetheti azokat.

 • Minden fúróhoz alkalmas
 • Lehetővé teszi az egykézzel torténő fúrást
 • Könnyedén hozzáfér a szűk helyekhez
 • A dőlésszöghez igazodik 
 • Javítja a fúró teljesítményét
 • A legjobb acélból készült a hosszú élettartam érdekében
 • Könnyen kezelhető mágneses tengellyel
 • A csomag tartalma: 1x mágneses, flexibilis bit tartó furókhoz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

FURÓFEJEK ÉS CSAVAROK ÁLLÍTHATÓ TARTÓJA

A PivotAdapt bit- és csavartartó lehetővé teszi a kényelmes fúrást, hozzáfér minden felülethez, még az olyan helyeken is, ahol a fúrófej akadályt jelenthet. Könnyen használható, mivel minden fúrófejhez és csavarhoz illik, és tetszés szerint cserélgetheti azokat.

2 különböző felhasználás

A tartó kétféleképpen használható. Az első módszer a lapos fúrás, amely szűk esetekben könnyű hozzáférést és fúrást tesz lehetővé. A 2. módszer a szögfúrás, amely lehetővé teszi a nehezen elérhető helyek könnyű hozzáférését.

1 kézzel történő fúrás

Felejtse el azokat a napokat, amikor az egyik kezében a fúrót, a másikban a csavart kellett tartania. A mágneses tartó lehetővé teszi, hogy csak egy kézzel dolgozzon.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Jozsef D. 36 min ·
Gyors szállítás, minőségi termék. Tökéletese túlélte az egy hét szerelést, és nem sérült. Habozás nélkül megismételném a vásárlást. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Janos B. 32 min ·
2 év után végül sikeresen kicseréltem a szekrény polcokat, a em boldog, tehát mind azok vagyunk, köszönöm. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Norbert J. 23 min ·
Néha fogóval kell mozgatnom a mágneses tengelyt, de ez nem jelent problémát, mert mindig van nálam.
Hozzászolás Megosztás
(14)
Marika E. 23 min ·
Mondja még egyszer azt valaki, hogy a nők nem tudnak a furóval bánni! A tartó segítségével teljesítettem egy régóta dédelgetett kívánságot, és sikeresen megjavítottam a kerti házat.
Hozzászolás Megosztás
(14)
Andras M. 54 min ·
Nagyon hálás vagyok érte ... Az eszköz segítségével időt, pénzt és sok agysejtet spóroltam meg:D!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Zoltan A. 28 min ·
Ezzel az csoda eszközzel a fúrás ... könnyűvé vált? Úgy tűnik, hogy nem tudjuk, mi hiányzik, amíg ki nem próbáljuk!
Hozzászolás Megosztás
(13)

További információk

 • 1x mágneses, flexibilis bit tartó furókhoz

 • 88 x 10 x 6.35 mm

 • acél, mágnes

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.