PlantPaper, gyepültetési műtrágyapapír

19 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

7.760 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.760 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.050 Ft/ darab Sporóljon 1.420 Ft
Legjobb ár
3x 6.340 Ft/ darab Sporóljon 4.260 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ismerje meg a több az egyben fűnövesztési megoldást: PlantPaper! A PlantPaper elősegíti a magok növekedését és tápanyagok biztosítását, megakadályozza a magvak víz általi elmosását, a madarak általi elfogyasztását. Teljes napsütéshez és sűrű árnyékhoz tervezték, finom textúrájával, közepes és magas aszályállóságnak is ellenáll.

  • Vessen, tekercseljen, öntözzön és figyelje, hogyan nő ki!
  • Fűmag vetőmag-műtrágya egyben
  • Segít a magok növekedésében
  • Könnyen használható „roll-out” termesztő rendszer
  • Kiválóan alkalmas napfényes, árnyékos és lejtős területekre
  • Méret: 20 cm x 300 cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
1. Magok, 2. Takarja le a PlantPaper-rel!
Először ültesse el a magokat, tekerje ki a PlantPaper-t és óvatosan takarja le a területet. Öntözze meg a magokat és nézze hogyan nőnek! A PlantPaper egy több az egyben rendszerben működik, amelyet könnyen kezelhet, és gondoskodik arról, hogy a gyep jobban növekedjen, mint valaha!
Könnyen kezelhető!
Termékünk szuperkönnyű, könnyen kitekerhető, a gyenge fűterületeket vagy frissen vetött vetőmagokat könnyedén újjáéleszti. A PlantPaper elősegíti a magok növekedését és tápanyagok biztosítását, megakadályozza a magvak víz általi elmosását, a madarak általi elfogyasztását. Teljes napsütéshez és sűrű árnyékhoz tervezték, finom textúrájával, közepes és magas aszályállóságnak is ellenáll.

További információk

  • 20 cm x 300 cm

  • 1x PlantPaper gyepültetési műtrágyapapír

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.