PowerPump, elektromos szivattyú vízhez és más folyadékokhoz

17 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 11.190 Ft.Current price is: 8.490 Ft.(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A víz szivattyúzása még soha nem volt ilyen egyszerű! A PowerPump szivattyúval minden képzeletbeli és kényelmes módon elvégezheti az összes folyadék áramlással kapcsolatos feladatait. Tiszta akváriumokhoz, medencékhez, vályúkhoz, tavakhoz és minden egyéb, nem-korrozív és korrozív folyadék szivattyúzásához a PowerPump kiváló segítséget nyújt Önnek!

  • Minőségi kivitelezés
  • Kényelmes használat
  • Gyors működtetés
  • Otthonra, kerthez vagy műhelyhez egyaránt alkalmas
  • Minden típusú fúróhoz megfelelő
  • Kicsi és könnyű
  • Nem alkalmas gyúlékony folyadékok szivattyúzására
  • A csomagban: 1 szivattyú (fúró nélkül)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
MI?
Az elektromos fúrószivattyút úgy tervezték, hogy a fúró forgatásával működtessék vagy szivattyúzzanak vele. Folyadékot pumpál az egyik tartályból a másikba fúró segítségével, rendkívül gyors, egyszerű és kiömlés nélküli módon.
HOGYAN?
Az optimális teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében minden használat előtt néhány csepp kenőolajat öntsön a szivattyú bemeneti nyílásába, és minden használat után öblítse ki tiszta vízzel. Ügyeljen arra, hogy a főcső áthatolhatatlan és a lehető legrövidebb legyen, mivel nem haladhatja meg a 3 m hosszúságot. Koptató hatású folyadékok vagy szilárd részecskéket tartalmazó folyadékok pumpálásakor javasolt a szűrő használata a főcső elején, hogy meghosszabbítsa a szivattyú élettartamát. A biztonságosabb használat érdekében ajánlott, hogy a szivattyút stabil felületre szereljék. Vegye figyelembe, hogy ha a szivattyú nem indul el 15-20 másodpercen belül, akkor a főcsövet valószínűleg nem megfelelően telepítették. Ne működtesse a szivattyút „szárazon”, és ellenőrizze, hogy a csövek nincsenek-e eldugulva. A szivattyúzási sebesség a folyadék sűrűségétől függ.
MIÉRT?
Ideális könnyű folyadékok, például édesvíz, tengervíz, hígított szerves oldószerek, rovarirtók és folyékony műtrágyák átviteléhez. A szivattyú kicsi mérete miatt kényelmesen használható, könnyű és hordozható, valamint a felszerelése bármilyen fúróra rendkívül egyszerű.

További információk

  • 1 szivattyú (fúró nélkül)

  • NE működtesse a szivattyút fordított irányban! Nem alkalmas gyúlékony folyadékok szivattyúzására.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.