Press Push, csatlakozó minden típusú pisztolyhoz

23 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

Original price was: 12.190 Ft.Current price is: 9.490 Ft.(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.090 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A professzionális Press Push pisztoly csatlakozók a kenőgépek igényes és nagynyomású karbantartásához elengedhetetlenek.

  • Minden típusú pisztolyhoz alkalmas: pneumatikus, kézi, elektromos és akkumulátoros
  • Minden típusú kenőanyaghoz
  • Ellenáll a nyomásnak
  • Kivételesen minőségi tömítettség
  • Anyag: alumínium ötvözet
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
A KENÉS ELEGANCIÁJA
A Press Push egy olyan csatlakozó, amely elegánsan megoldja az összes kenési problémát. Egyszerűen csatlakoztassa bármely kenő pisztoly csatlakozójához. A speciálisan kifejlesztett kar és csúszka biztonságosan rögzíti a kenőfejet a kenőanyaghoz, amely áthatolhatatlan tömítéssel rendelkezik. A kenőolaj könnyen alkalmazható a pisztoly segítségével nagy nyomás alatt szivárgás, elhajlás és kopás nélkül.
UNIVERZÁLIS
Alkalmas minden szabványos kenőpisztolyhoz - 1/8 illesztéshez és minden szabványos típusú kenéshez, a SAE és a Zerk (metrikus) előírásainak megfelelően. Nagyon hasznos a kardántengelyek, a tengelyek, a betakarító fejek és egyéb kenést kívánó területek és helyek számára. A maximális üzemi nyomás 10000psi vagy 690 bar.

További információk

  • alumínium ötvözet

  • 0,155 kg

  • 15 cm x 5 cm x 3 cm

  • ezüst

  • 1x Press Push kenőfúvóka (a tömlő nem tartozék)

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.