ProfilStar, élutánzó és profilutánzó

15 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 11.790 Ft.Current price is: 8.990 Ft.(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.690 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 6.600 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az ProfilStar replikálja az élek, a kontúrok és a profilok formáját és méretét az Ön számára, és lehetővé teszi, hogy pontos vonalakat készítsen. Egyszerűen csak azt a szélét nyomja meg, amelyet emulálni szeretne, és ez már rögzíti a tökéletes profilt! Könnyen vághatja a profilt bármely anyagba, amelyet meg szeretne vágni, és a munka gyorsan, pontosan és könnyedén elvégezhető!

  • Pontos, gyors és egyszerű képet nyújt
  • Minden típusú profilt, csöveket, éleket és kontúrokat rögzít
  • Kiváló eszköz minden kézműves és szakember számára
  • Tartós és kényelmes kialakítás
  • Anyaga: kiváló minőségű ABS műanyag
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TELJES KÉPET AD MINDEN SZABÁLYTALAN FORMÁRÓL
Első nyomáskor, a ProfilStar egyidejűleg rögzíti az emulálni kívánt profil alakját és méretét, így sok időt és extra munkát takaríthat meg vele. Tartsa addig a körvonalat, amíg újra használni nem akarja. Egyszerűen csak söpörje végig a külső részt a vágni kívánt anyagon, és a munka már majdnem kész! Egyszerű, gyors és pontos!
GYORS, KÖNNYŰ ÉS PONTOS MÁSOLAT
A ProfilStar különösen alkalmas olyan szabálytalan formák utánozására, amelyeket nehéz önmagunknak kialakítani. Kiválóan alkalmas csövek körüli területekre, mivel a cső első nyomásakor egy tökéletes sziluett jön létre a vágáshoz. Ideális csempe, laminált, parketta és kárpitos padlókhoz egyaránt. Egyszerűen csak söpörje végig a körvonalat a választott anyagon, és kezdheti a vágást.
EGY ELENGEDHETETLEN ESZKÖZ
A ProfilStar beépített vonalzóval rendelkezik, amely még egyszerűbbé teszi a mérést és a vágást. Magában foglal egy mágnest, amely jól megtartja a vas alapját. Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, amely tartós és alkalmas minden otthoni és professzionális műhelyhez. A ProfilStar professzionális eszköz és nagyszerű ajándék minden mester számára!

További információk

  • kiváló minőségű ABS műanyag

  • 146x105x26 mm

  • 0-12 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.