ProfilStar, élutánzó és profilutánzó

15 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

8.120 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.120 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.700 Ft/ darab Sporóljon 2.840 Ft
Legjobb ár
3x 5.280 Ft/ darab Sporóljon 8.520 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 13 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az ProfilStar replikálja az élek, a kontúrok és a profilok formáját és méretét az Ön számára, és lehetővé teszi, hogy pontos vonalakat készítsen. Egyszerűen csak azt a szélét nyomja meg, amelyet emulálni szeretne, és ez már rögzíti a tökéletes profilt! Könnyen vághatja a profilt bármely anyagba, amelyet meg szeretne vágni, és a munka gyorsan, pontosan és könnyedén elvégezhető!

  • Pontos, gyors és egyszerű képet nyújt
  • Minden típusú profilt, csöveket, éleket és kontúrokat rögzít
  • Kiváló eszköz minden kézműves és szakember számára
  • Tartós és kényelmes kialakítás
  • Anyaga: kiváló minőségű ABS műanyag
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TELJES KÉPET AD MINDEN SZABÁLYTALAN FORMÁRÓL
Első nyomáskor, a ProfilStar egyidejűleg rögzíti az emulálni kívánt profil alakját és méretét, így sok időt és extra munkát takaríthat meg vele. Tartsa addig a körvonalat, amíg újra használni nem akarja. Egyszerűen csak söpörje végig a külső részt a vágni kívánt anyagon, és a munka már majdnem kész! Egyszerű, gyors és pontos!
GYORS, KÖNNYŰ ÉS PONTOS MÁSOLAT
A ProfilStar különösen alkalmas olyan szabálytalan formák utánozására, amelyeket nehéz önmagunknak kialakítani. Kiválóan alkalmas csövek körüli területekre, mivel a cső első nyomásakor egy tökéletes sziluett jön létre a vágáshoz. Ideális csempe, laminált, parketta és kárpitos padlókhoz egyaránt. Egyszerűen csak söpörje végig a körvonalat a választott anyagon, és kezdheti a vágást.
EGY ELENGEDHETETLEN ESZKÖZ
A ProfilStar beépített vonalzóval rendelkezik, amely még egyszerűbbé teszi a mérést és a vágást. Magában foglal egy mágnest, amely jól megtartja a vas alapját. Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, amely tartós és alkalmas minden otthoni és professzionális műhelyhez. A ProfilStar professzionális eszköz és nagyszerű ajándék minden mester számára!

További információk

  • kiváló minőségű ABS műanyag

  • 146x105x26 mm

  • 0-12 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.