ProSeal tömítőszalag, amely megakadályozza a szél, a por, a zaj és a rovarok bejutását otthonába

40 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

6.190 Ft(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.790 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.390 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A csukott ajtók és ablakok ellenére is huzat van az otthonában? Nem tudja megakadályozni, hogy a kártevők betörjenek az életterébe? A ProSeal időjárásálló és hangszigetelő, távol tartja a bogarakat, pormentes, tiszta, csendes és kényelmes környezetet biztosít Önnek! A rugalmas vízálló szilikon extrém időjárási körülményeknek is ellenáll, nem hagy irritáló szagot, szilárdan tapad a felszínre, és hosszú ideig leszigeteli az ajtókat és ablakokat!

 • Tökéletes tömítés
 • Időjárásálló és hangszigetelő
 • Megakadályozza a kártevőket és a por bejútását az otthonába
 • Kiváló minőségű tartós anyag
 • Széles alkalmazás
 • Könnyen használható
 • Alacsonyabb fűtési számla
 • Anyag: TPE
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TÖMÍTSE BE AZ AJTÓK ALATT ÉS ABLAKAI KÖRÜL A PROSEAL SZALAGGAL
A csukott ajtók és ablakok ellenére is huzat van a házában? Vagy csak azért küzd, hogy otthonában ne ingadozzon a hőmérsékletet? Nem tudja megakadályozni, hogy a kártevők betörjenek az életterébe? Vagy szüksége van hangszigetelt ajtókra, amelyek elnyelik a szomszédból fakadó zajokat? A ProSeal szalag mindezen esetekben segít!
Tökéletes tömítés
A ProSeal időjárásálló és hangszigetelő, távol tartja a bogarakatt, a port, tiszta, csendes és kényelmes környezetet biztosít Önnek! A ProSeal energiát takaríthat meg Önnek a fagyos teleken így garantálva az alacsonyabb rezsiköltségeket!
Erős és tartós
A rugalmas vízálló szilikon extrém időjárási körülmények között használható, nem hagy irritáló szagot, szilárdan tapad a felszínre, és hosszú ideig szigetel az ajtók és ablakok körül!

További információk

 • TPE

 • 100G

 • 5m

 • 35 mm

 • 1x ProSeal

 • Vágja le a szükséges hosszúságú szalagot, húzza le a védőfóliát és ragassza a kívánt felületre! Tökéletes keret nélküli tolóajtók, üvegajtók, műanyag-acél ablakok és alumínium ablakok, szekrényajtó, küszöb, szekrények, szekrények, zuhanyfenék, hálószoba és fürdőszoba számára.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.