ProTape oltószalag

48 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

4.540 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 4.540 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 4.185 Ft/ darab Sporóljon 710 Ft
Legjobb ár
3x 3.830 Ft/ darab Sporóljon 2.130 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Rögzítse a fa újonnan oltott részeit a maximális oltási siker érdekében! A Cepistar ProTape oltószalag biztosítja az oltvány és a szubsztrát közti rész jó gyógyulását. A hézagot szalaggal rögzíti és védi a külső behatásoktól, de végül a szalag önmagában is lebomlik, így nem károsítja azt elasztikus anyagként, és nem szivárog be a fa szövetébe, elkerülve annak károsítását.

  • vízálló, rugalmas és nyújtható szalag
  • öntapadós funkcióval rendelkezik, így nincs szüksége extra rugalmasságra
  • biológiailag lebomlik napfényben
  • megtartja a nedvességet, miközben lehetővé teszi a levegő átjutását, hogy a csatlakozás lélegezhessen
  • kötelező eszköz a sikeres oltáshoz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.