Rock’n’Weeder, egy innovatív gyomirtó

14 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

6.280 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.280 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.220 Ft/ darab Sporóljon 2.120 Ft
Legjobb ár
3x 4.170 Ft/ darab Sporóljon 6.330 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Minden kertész igazi kötelessége a gyom kiirtása, függetlenül attól, hogy zöldséges vagy dísznövény kertről van-e szó. Zavaró a jelenléte homokon is, járdakövek között, a falak mentén és az egyéb hozzáférhetetlen felületeken is. Gyakran makacs és nagyon nehéz megszabadulni tőle, különösen, ha nem akar veszélyes vegyi anyagokat használni. Ez az oka annak, hogy a Rock’n’Weeder gyomirtó eszköz tökéletes arra, hogy NEMET mondjon a gyomokra!

  • Eltávolítja a gyomokat
  • Eltávolítja a nagy és mély gyökereket
  • Ergonómikus fogantyú
  • Biokertápolás
  • Méretek: 34 cm x 5,8 cm x 4,3 cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
IRTSA KI A GYOMOKAT
A kertben nagy valószínűséggel megjelennek a nemkívánatos gyomok, amely elől csak a megfelelő kertészkedés nyújtja a leghatékonyabb védelmet. Ha rendszeresen gondozzuk a növényeket, és megfelelően eltávolítjuk a gyomokat, akkor nem lesz sok problémánk velük. Fontos, hogy megelőző intézkedéseket végezzünk a gyomok kifejlődése előtt, így az ásás és kapálás a legfontosabbak. Itt jön be a képbe a Rock'n'Weeder gyomeltávolító, mely leegyszerűsíti a feladatot és kertjét teljesen gyommentessé teszi!
VEGYI ANYAGOK ÉS BÁRMELY ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL
Ha szeretteink és környezetünk egészsége prioritás számunkra, akkor fontos a Rock 'n' Weeder gyomirtó! A Rock'n'Weeder teljesen ártalmatlan és természetes módját nyújtja a kertészkedésnek és a növényzet megőrzésének. Többé nem kell elfáradnia a kapálástól és ásástól, melyek károsíthatnák a talajt vagy zöldségeket, ám legtöbbször a gyomok így is megmaradnak. A Rock'n'Weeder eszköznek ívelt karja van, melyet a talajra kell helyeznie, miközben egyszerűen kihúzza a talajból a gyomok gyökereit egy egyszerű nyomással. Nem kell a gyökerek körül a földben áskálnia! Eltávolítja a mély és kitartó gyom- és pitypanggyökereket is. A nagy, ergonómiailag kialakított fogantyú illeszkedik a tenyérbe, ezért kényelmes és könnyű a használata.

További információk

  • 34 cm x 5,8 cm x 4,3 cm

  • fa és acél

  • 0,2 kg

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.