RootBall, a növények sikeres klónozásának eszköze (2 db)

16 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

Original price was: 9.790 Ft.Current price is: 6.990 Ft.(-29%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.490 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.090 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

RootBall gyökereztető eszköz hatékonyan és könnyen használható! Lehetővé teszi az egyenletes és gyors gyökérnövekedést rothadás nélkül. Mivel újrafelhasználható, több ágat tud rövid idő alatt meggyökereztetni, így több csemetét tud ültetni mint valaha!

 • Az erős, egészséges gyökerekért
 • Védelmet nyújt és növeli az ellenálló képességet
 • Gyorsabb gyökérnövekedés
 • Több klón kevesebb idő alatt
 • Megakadályozza a gyökér rothadását
 • Nem károsítja az anyanövényt
 • Újrafelhasználható
 • Hosszú élettartam 
 • A csomag tartalma: 2x klónozó eszköz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

EGY ESZKÖZ A GYORS ÉS KÖNNYŰ GYÖKEREZTETÉSHEZ

A RootBall gyökereztető eszköz hatékonyan és könnyen használható! Lehetővé teszi az egyenletes és gyors gyökérnövekedést rothadás nélkül. Mivel újrafelhasználható, több ágat tud rövid idő alatt meggyökereztetni, így több csemetét tud ültetni mint valaha!

Gyorsabb, biztonságosabb klónozás

A különleges forma lehetővé teszi, hogy minden ágra megfelelően fel lehessen erősíteni, miközben védjük az anyanövényt, így nem kell aggódnia annak kipusztulása miatt. Egészséges klónra számíthat 1 - 4 héten belül, sőt akár egy hét alatt is egyébb gyökereztető szerek használatával!

Védi és növeli a növény ellenálló képességét

Mivel az eszköz minden oldalról elzárja az ágat, az egészséges, erős gyökerek zökkenőmentes növekedése érdekében megvédi a külső hatásoktól és kártevőktől is. A RootBall használata óriási 99,9% -ra növeli a növény túlélési esélyeit!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Julianna L. 32 min ·
A termék NAGYSZERŰ, a telepítés egyszerű, az eredmények csodálatosak.
Hozzászolás Megosztás
(16)
Anita G. 25 min ·
Most már nem járok palántákért, a klónozás a legjobb!
Hozzászolás Megosztás
(14)
Andrea W. 49 min ·
A szállítás gyors, a termék működik.
Hozzászolás Megosztás
(8)
Laszlone L. 58 min ·
A természet valóban figyelemre méltó, ki gondolta volna, hogy gyökerek és egy új, azonos növény nőhet ki egy ágból, őrület.
Hozzászolás Megosztás
(13)
Judit G. 21 min ·
3 hónapon belül 1 rózsából varázsoltam egy teljes sugárútat, amikor a házunkba ér valaki, úgy érzi, mintha Csipkerózsikához jött volna.
Hozzászolás Megosztás
(13)

További információk

 • 2x klónozó eszköz

 • átmérő 12 cm (12 – 31 mm vastag ágakhoz alkalmas).

 • Fekete

 • PP műanyag

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.