SiliCovers, 16 darabos szilikon védőborító szett

15 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 8.290 Ft.Current price is: 6.390 Ft.(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.430 Ft/ darab Sporóljon 1.920 Ft
Legjobb ár
3x 4.790 Ft/ darab Sporóljon 4.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ez az egyszerű megoldás hatékonyan védi az asztalszékek lábát, illetve a padlót is a károsodástól! Csúszásgátló hatása megakadályozza a karcolások kialakulását illetve zajmentes tulajdonsága is jól jön. A SiliCovers rugalmas és könnyen felcsúsztatható.

 • megvédi a szék lábait és a padlót a sérülésektől
 • Megakadályozza a karcolásokat és a zajt
 • Könnyen felcsúsztatható a lábakra
 • 16 darabos szett 4 székhez
 • Tartós, puha szilikonból készül, nem mérgező
 • Étkezőszékekhez, bárszékekhez, teraszos székekhez, konyhaszékekhez…
 • A csomag tartalma: 16 darabos SiliCovers készlet (1 szett 4 székhez)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGYSZERŰ, DE HATÉKONY Padlóvédő
A SiliCovers a legegyszerűbb, de leghatékonyabb és legkönnyebben használható, védi a bútorokat és a padlót a sérülésektől! Csúszásgátló hatása megakadályozza a karcolásokat és a zajt anélkül, hogy jeleket hagynának a padlón vagy a bútorokon.
Kesztyűszerűen passzol
A SiliCovers székláb védők olyanok, mint egy kesztyű! Egyszerűen csak húzza őket fel a szék lábára, és nem fognak leesni! Lehetővé teszik, hogy a székeit vagy az asztalt simán tologassa, de nem kell attól tartson, hogy megsérűlnek vagy, hogy zajos less a művelet!
100% NONTOXIKUS ANYAGOK
A SiliCovers tartós, puha szilikonból készül, amely 100% -osan nem mérgező! Biztonságosan használható háztartásban, és mindenféle bútortalphoz illeszkednek: étkezőszék, bár-széken, terasz-szék, konyhaszék, fém bisztró-szék, íróasztal stb. !

További információk

 • 16 darabos SiliCovers készlet (1 szett 4 székhez)

 • átlátszó fehér

 • Tartós, puha szilikon, 100% nem mérgező

 • étkezőszékhez, bárszékhez, teraszos székhez, konyhaszékhez, fém bisztrószékhez, íróasztalhoz stb.

 • 4 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.