SkiStrap, vállpánt síruházathoz

44 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

6.390 Ft(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.430 Ft/ darab Sporóljon 1.920 Ft
Legjobb ár
3x 4.790 Ft/ darab Sporóljon 4.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szeretné megkönnyíteni a sífelszerelés cipelését hosszú síelés után? Vannak görcsei hosszú séta után? A SkiStrap hevederekkel könnyedén csomagolhatja síléceit és botját párnázott pántokba, és a vállára helyezheti őket. Felnőtt síelők és gyermekek számára is egyaránt alkalmasak, mivel teljesen testre szabhatók és méretüknek megfelelő hosszra állíthatók.

  • A sílécek és botok könnyebb szállítása
  • Könnyítsen fáradt kezein
  • Párnázott hevederek
  • Állítható hosszúság
  • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt
  • Anyag: EVA + nejlon
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
GONDTALAN SÍELÉS
Egész napos síelés után gyakran találja magát úgy, hogy az utolsó energiáját arra fordítja, hogy a síléceket és botokat a lejtőről az autójába vigye? A beteg vállán hordozza őket, és fáj a háta, vállai, nyaka és feje tőlük? Gyermekei panaszkodnak arról, hogy nem akarják cipelni a síléceket és botokat? Fejezze be ezen szerencsétlen események sorozatát, és vásároljon SkiStrap váll hevedereket, melyekkel gondatlanul hordozhatja sífelszerelését és hagyhatja el a fehér sípályákat, mivel már gondoskodott síelő napjainak „legkényelmetlenebb” részéről.
HEVEDEREK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
A SkiStrap pántok teljesen testre szabhatók és különböző hosszúságúra állíthatók, a síléc hosszától és a síelők magasságától függően. A hevederek meghosszabbíthatók 66 és 120 cm között. A sí csomagoló hevederek 5,5 cm szélesek és 46 cm hosszúak lehetnek, így aggodalom nélkül becsomagolhatja a síléceit és botokat. A sílécet vállán, oldalán vagy a testén átkötve is viheti, hogy a sífelszerelés a hátán legyen.
JÓ MINŐSÉG
A készlet két darab sítartót tartalmaz a SkiStrap vállán. Tartós nejlon anyagból készülnek, amely elég erős ahhoz, hogy hordozza a sílécek és botok többszörös súlyát. A sí csomagoló hevederek belseje vastag habbal van bevonva, hogy megakadályozzák a súrlódást, ezáltal elkerüljék a sérüléseket és a karcolásokat viselés közben. Könnyítsen fáradt kezeit, és tegye élvezetesebbé a síkirándulásait.

További információk

  • EVA + nejlon

  • 66 – 120 cm

  • 3,8 cm

  • 1 sáv 1 pár síléchez

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.