SkiStrap, vállpánt síruházathoz

11 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

5.040 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.040 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 4.350 Ft/ darab Sporóljon 1.380 Ft
Legjobb ár
3x 3.340 Ft/ darab Sporóljon 5.100 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szeretné megkönnyíteni a sífelszerelés cipelését hosszú síelés után? Vannak görcsei hosszú séta után? A SkiStrap hevederekkel könnyedén csomagolhatja síléceit és botját párnázott pántokba, és a vállára helyezheti őket. Felnőtt síelők és gyermekek számára is egyaránt alkalmasak, mivel teljesen testre szabhatók és méretüknek megfelelő hosszra állíthatók.

  • A sílécek és botok könnyebb szállítása
  • Könnyítsen fáradt kezein
  • Párnázott hevederek
  • Állítható hosszúság
  • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt
  • Anyag: EVA + nejlon
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
GONDTALAN SÍELÉS
Egész napos síelés után gyakran találja magát úgy, hogy az utolsó energiáját arra fordítja, hogy a síléceket és botokat a lejtőről az autójába vigye? A beteg vállán hordozza őket, és fáj a háta, vállai, nyaka és feje tőlük? Gyermekei panaszkodnak arról, hogy nem akarják cipelni a síléceket és botokat? Fejezze be ezen szerencsétlen események sorozatát, és vásároljon SkiStrap váll hevedereket, melyekkel gondatlanul hordozhatja sífelszerelését és hagyhatja el a fehér sípályákat, mivel már gondoskodott síelő napjainak „legkényelmetlenebb” részéről.
HEVEDEREK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
A SkiStrap pántok teljesen testre szabhatók és különböző hosszúságúra állíthatók, a síléc hosszától és a síelők magasságától függően. A hevederek meghosszabbíthatók 66 és 120 cm között. A sí csomagoló hevederek 5,5 cm szélesek és 46 cm hosszúak lehetnek, így aggodalom nélkül becsomagolhatja a síléceit és botokat. A sílécet vállán, oldalán vagy a testén átkötve is viheti, hogy a sífelszerelés a hátán legyen.
JÓ MINŐSÉG
A készlet két darab sítartót tartalmaz a SkiStrap vállán. Tartós nejlon anyagból készülnek, amely elég erős ahhoz, hogy hordozza a sílécek és botok többszörös súlyát. A sí csomagoló hevederek belseje vastag habbal van bevonva, hogy megakadályozzák a súrlódást, ezáltal elkerüljék a sérüléseket és a karcolásokat viselés közben. Könnyítsen fáradt kezeit, és tegye élvezetesebbé a síkirándulásait.

További információk

  • EVA + nejlon

  • 66 – 120 cm

  • 3,8 cm

  • 1 sáv 1 pár síléchez

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.