Solar Flame, napelemes kerti LED fáklya 1 + 1 INGYENES

28 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

9.390 Ft(-21%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.980 Ft/ darab Sporóljon 2.820 Ft
Legjobb ár
3x 7.040 Ft/ darab Sporóljon 7.050 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A fáklya nappal automatikusan töltődik, éjszaka pedig világít és tökéletes hangulatot varázsol a kertbe vagy a teraszon, esőben vagy nyári melegben egyaránt!

 • egyszerű telepítés
 • kellemes világítás
 • gyönyörűen faragott fáklyaminta
 • napelemes töltés
 • teljesen vízálló
 • automatikus be- és kikapcsolás
 • kertekhez, udvarokhoz, esküvőkhöz, kerti partikhoz, ünnepi dekorációhoz stb.
 • A csomag tartalma: 1x napelemes fáklya + 1 darab INGYEN
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

ELBŰVÖLŐ KERT

Ha kellemes hangulatot szeretne teremteni az udvaron vagy a kertben, napelemes fáklyáinkkal könnyedén megteheti. A fáklyák által kibocsátott meleg fény finoman pislákol, mintha valóban tűz lobofna bennük. A fáklya feje elegánsan faragott gyönyörű motívumokkal van diszítve, amelyek feldobják környezetét.

FUNKCIONALITÁS

Egyszerűen szúrja a fáklyát a talajba vagy egy kerti edénybe, nincs szükség elektromos vezetékekre. Fordítsa el az ON gombot, és a fáklya kigyullad. Nappal a lítium-ion akkumulátor ki van kapcsolva, és fényben töltődik körülbelül 8-10 órán keresztül, éjszaka pedig a fáklya automatikusan bekapcsol, és nyáron akár 10 óráig, télen pedig 5 óráig zavartalanul működik.

TARTÓSSÁG ÉS GAZDASÁGOSSÁG

A LED diódák teljesen vízállóak és ellenállnak az erős napsugárzásnak és minden egyéb külső hatásnak (nedvesség, szél, nap és hó) (IP65 szabvány). Erősek és tartósak, így akár 5 évig is kitartanak. Spóroljon az áram költségén és a drága elektromos kerti lámpa felszereléseken, és ezekkel a fáklyákkal kellemes kerti környezetet biztosít minden alkalomra.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Attila G. 47 min ·
Szépek ezek a fáklyák; feldobják a kertünket. Esőben, erős szélben és 32 fokos melegben is remekül helytálltak!
Hozzászolás Megosztás
(5)
Ilona N. 47 min ·
Este hihetetlenül jól néz ki, és nem fogyaszt áramot, és folyamatosan világít.
Hozzászolás Megosztás
(9)
Norbert J. 34 min ·
A cégépület elé helyeztem őket, minden alkalmazott dicsérte.
Hozzászolás Megosztás
(6)
Anita G. 58 min ·
Szúrja bele a földbe, üljön le és érezze jól magát. A gyümölcsfánk köré telepítettük őket, a CalmSleep rovarirtó is jól jön, hogy ne legyen gondunk a szúnyogokkal.
Hozzászolás Megosztás
(13)
Katalin C. 22 min ·
Rendkívül szép és szemnek kellemes fényt bocsátanak ki, minden alkalommal elalszom egy nyugágyon, amikor este bámulom őket.
Hozzászolás Megosztás
(15)

További információk

 • 1x napelemes fáklya + 1 darab INGYEN

 • LED

 • napelemes

 • 33 lumen

 • magassága 58 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.