SolarLED, napelemes LED fali lámpa mozgásérzékelővel

25 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

7.590 Ft(-27%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az udvarát vagy az autó behajtóját megfelelő világítással akarja ellátni, azonban a telepítés költsége és az építés nehézsége miatt ez egyszerűen túl nagy terhet jelent? A SolarLED reflektor egy gyors és könnyű megoldás, ami megvilágítja a környezete sötét sarkait.

 • Egyszerű telepítés
 • Mozgás érzékelő
 • Napelemes töltés
 • Vízálló
 • Alacsony energia fogyasztás
 • Fény szín: Fehér
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
MÓDOK
20 LED van a SolarLED reflektorba telepítve, aminek nagy a szórási szöge és nagyon fényes. A fény kibocsájtást azok a külső tényezők szabályozzák, amelyeket a külső érzékelő érzékel. A SolarLED bekapcsol, amikor a mozgásérzékelő érzékel valamit és a külső fénynek megfelelően állítja be a lámpák erejét. Nappal a reflektor teljesen kikapcsol és a napelemei segítségével töltődik. Éjszaka vagy naplementekor a reflektor teljes teljesítményen világít, amikor mozgást érzékel és gyengéden közepes erősségre csökken, amikor azt érzékeli, hogy a mozgás távolodik.
ERŐTELJES NAPELEMEK
A SolarLED reflektor nagy teljesítményű kristályos napelemekre épül. Ezeknek nagyon magas a napfény felvétele, akár a 17%-ot is elérheti - a kristályos napelemek hatékonysága a fotovoltaikus gyakorlatban átlagosan 11% és 15% között van. A kristályos modulok leginkább a mi éghajlatunkhoz alkalmasak, mert még alacsony fényerejű környezetben is nagy a hatékonyságuk és még akkor is működnek, amikor szórt fénynek vannak kitéve.
KÉNYELMES ÉS MAGAS MINŐSÉG
Könnyedén felszerelheti a SolarLED reflektort azzal, hogy a falba csavarozza. Mivel napelemmel töltődik, nincs szükség elektromos vezetékre. Tartós anyagokat választottunk ki, amely megvédi a víztől és a részecskéktől, így a SolarLED reflektor teljesen védett a külső befolyástól. Nap közben addig töltődik, amíg teljesen fel nem töltődött és 6 - 8 óra alatt feltöltődik és több mint 8 órányi folyamatos működsre kész.

További információk

 • Fehér

 • 20

 • IP65 (védelem a részecskéktől és a vízbemerítéstől)

 • mozgás érzékelés; elhalványulás; készenlét

 • 800mAh

 • 6-8 óra

 • >8 óra

 • udvar, kert, előszoba, tornác, terasz, behajtó

 • 85 mm x 115 mm x 40 mm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.