StandPots, lépcsős cserépkészlet minden növénytípushoz (2 db)

14 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

9.490 Ft(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.090 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A StandPots virágcserepek lehetővé teszik a különböző növények termesztését, beleértve az epret, gyógynövényeket, napraforgót, paprikát, salátát és még sok mást. Az cserép tetején található vízáramlás kialakítás megkönnyíti a növények öntözését és gondozását. Az edény hidroponikus termesztésre is alkalmas.

 • Helytakarékos
 • Egyszerű öntözőrendszer
 • Ízletesebb eredmények
 • Hidroponikus termesztésre alkalmas
 • Külső vagy belső használat
 • Minden típusú növény számára alkalmas
 • Szükség szerint rendezze el a szinteket
 • A csomag tartalma: 2 db virágcserép
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

TÖBBCÉLÚ ÁLLVÁNYOS VIRÁGCSEREPEK

A StandPots virágcserepek lehetővé teszik a különböző növények termesztését, beleértve az epret, gyógynövényeket, napraforgót, paprikát, salátát és még sok mást. Az cserép tetején található vízáramlás kialakítás megkönnyíti a növények öntözését és gondozását. Az edény hidroponikus termesztésre is alkalmas.

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

A cserepek segítségével igény szerint átrendezheti a szinteket. Ha több készletet vásárol a StandPots cserépkészletből, akkor a kert csodálatosan fog kinézni majd.

Minden növény sikeres növekedése

Az epertől a salátáig az ültetőedény bármilyen kihívásnak helytáll. Az eperből lédús és ízletes szemek, a salátából dús fejek, a paradicsomból pedig a legízletesebbeket termelheti meg most.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Julianna L. 32 min ·
Most már panelben is lehet kertészkedni! A virágaim szebbek és magasabbak mint valaha! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Maria D. 35 min ·
Azonnal 10 készletet vásároltam meg, a csípős paprikától az örökzöld virágig mindent elültettem, és minden szépen nő már☺. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Janos B. 32 min ·
Srácok, elegetek van a mindennapos öntözésből, kertészkedésből meg más feladatokból amit a feleség számon kér t[letek? Vásároljátok meg neki ezt a cserépkészletet. Kevesebb lesz a munka az eredmények pedig szebbek. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Judit G. 16 min ·
Nagyon jó! Eltekintve attól, hogy a cicusuk folyamatosan felmászik rá… minden kertész számára kötelező. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Anita G. 42 min ·
A legjobb dolog télen felébredni, és friss, ízletes epret leszedni a saját termésből. Ennek a cserépkészletnek a segítségével télen is rengeteg C-vitamint vihetünk be a szervezetünkbe!
Hozzászolás Megosztás
(9)

További információk

 • 2 db virágcserép

 • téglavörös

 • PVC

 • 30.5 x 30.5 cm

 • kb. 24,8l

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.