Stickers4Car, küszöbvédő matricák autójához (4 db.)

9 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 8.990 Ft.Current price is: 6.190 Ft.(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.790 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.390 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A Stickers4Car küszöbvédők egyszerre szépítik és védik kedvenc járművét. A védőmatricák bármilyen típusú járműhöz alkalmasak, rendkívül hosszú élettartamúak és könnyen felragaszthatóak.

 • Autó küszöbvédelm
 • Javítja a megjelenést
 • Bármilyen típusú járműhöz alkalmas
 • Vízállóság
 • Magas hőállóság
 • Könnyű karbantartás
 • Hosszú élettartam
 • A csomag tartalma: 4x darab autó küszöbvédő matrica
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

ÉRDEKES ÉS VONZÓ VÉDELEM AZ AUTÓKÜLSŐKNEK

A Stickers4Car küszöbvédők egyszerre szépítik és védik kedvenc járművét. A védőmatricák bármilyen típusú járműhöz alkalmasak, rendkívül hosszú élettartamúak és könnyen felragaszthatóak.

Védi és feldobja a jármű megjelenését

Mivel a matricákat karbon mintára tervezték, szinte minden járműhöz illeszkednek, a nagyobb terepjáróktól a legkisebb autókig. A matricák megvédik a jármű küszöbét a karcolásoktól és a szennyeződésektől.

Könnyen tisztítható

A matricák könnyen karbantarthatók, szappannal és vízzel tisztíthatóak. A matricákat fel lehet melegíteni, hogy jobb formát kapjanak és jobban illeszkedjenek az autóhoz, ami még egyszerűbbé teszi a tisztítást.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Sandor K. 47 min ·
A tökély a részletekben rejlik. Valódi Abarthra alakítottam át a Puntomat! Nagyon elégedett vagyok, lesznek további autós tartozékok a webshopukban, Netscroll? Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Tibor P. 32 min ·
A minta számomra okés, semmi különös igazából, ugyanakkor a matrica igazán praktikus, mert megvédi az ajtóknál a küszöböt. A kézbesítés gyors volt. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Zoltan A. 37 min ·
Nagyon jó matricák, szépítik és védik az autót ... Miért nem tudtam erről korábban ... Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Andras M. 44 min ·
Ezek a sportos kiegészítők a legtöbb esetben túl drágák, de ez egy minimalista dolog, ami megvédi az autót. Rögtön 2 csomagot rendeltem, egyet a páromnak is. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Peter M. 45 min ·
Nagyszerű az Önök ügyfélszolgálata! Címváltoztatást is végeztünk gond nélkül. Egyébként a matricák nagyszerűek. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)

További információk

 • 4x darab autó küszöbvédő matrica

 • kb. 60 x 7 cm in 40 x 7 cm

 • szénszál

 • Fekete

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.