Stones3DWallpaper, háromdimenziós, kőhatású falimatricák (10 db)

32 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

10.990 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 9.340 Ft/ darab Sporóljon 3.300 Ft
Legjobb ár
3x 8.250 Ft/ darab Sporóljon 8.220 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A kőhatású háromdimenziós falimatricák tökéletesen illeszkenek majd a nappaliban, az irodában vagy a hétvégi házban. A vízálló matricák dombornyomott textúrával és öntapadó alappal rendelkeznek a könnyű telepítés érdekében.

  • Kiváló minőségű matricák dombornyomott textúrával
  • Könnyű és gyors telepítés
  • Alkalmas nappali, hálószoba, iroda, házikó számára
  • Vízálló és könnyen karbantartható
  • Dobjon fel minden belső teret
  • A csomag tartalma: 10x háromdimenziós öntapadó falimatrica
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás

LENYŰGÖZŐ DÍZÁJN MINDEN TÉRHEZ

Falimatricáinkkal az otthona úgy fog kinézni, mint a magazinokban! Az öntapadó tapétát kedve szerint vághatja a megfelelő formára, nagyon egyszerűen telepíthető és könnyen karbantartható. Különböző helyiségekhez alkalmasak, például nappali, hálószoba, iroda, lakás, házikó stb.

3D, kő utánzatú tapéták

A kő kinézete minden helyet megszépít és feldob, a háromdimenziós minta pedig természetes megjelenést kölcsönöz a falnak. A tapéta tartóssága kivételes, nagyon sokáig fog tartani.

Öntapadó alap és egyszerű telepítés

A falmatricák öntapadó alapúak és könnyen felragaszthatóak. Egyszerűen távolítsa el a védőfóliát, vigye fel egy tiszta és sima felületre, és a szobája máris bámulatos lett.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Anita G. 43 min ·
A nappalink most úgy néz ki, mint valami magazinból lenne kivágva! Nagyon-nagyon elégedett vagyok a vásárral. A férjemet is lenyűgözte, ami engem nagyon meglepett, mivel soha nem elégedett a vásárlásaimmal. 😊
Hozzászolás Megosztás
(11)
Janos B. 54 min ·
Ajánlom bárkinek, minden látogató megdicséri az új falainkat és megkérdi tőlünk, hol vettük őket.
Hozzászolás Megosztás
(7)
Marika E. 15 min ·
Felfrissítettük és feldobtuk a nappalit ezekkel a falimatricákkal. Nagyon elégedett vagyok!
Hozzászolás Megosztás
(16)
Sandor K. 19 min ·
Rendeltem 3 szettet a hegyvidéki házunkba, és nagyon jó lett az eredmény!
Hozzászolás Megosztás
(8)

További információk

  • 10x háromdimenziós öntapadó falimatrica

  • 30 x 30 x 0,3 cm (a csomag 10 db matricát tartalmaz)

  • PVC

  • természetes kő

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.