StopIT, mágneses ajtótartó

45 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

6.490 Ft(-29%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.490 Ft/ darab Sporóljon 2.000 Ft
Legjobb ár
3x 4.890 Ft/ darab Sporóljon 4.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Még mindig nem biztosította, hogy ne ütközzön az ajtókilincsek a falnak? Fáj a szíve, hogy be kell fúrnia a gyönyörű és értékes padlóját, hogy megfelelő padlóállványokat vagy ajtócsillapítókat telepítsen? Nem akarja a falakra ragasztani a nem túl stílusos filc párnákat? Bemutatjuk Önnek a fenti problémákra megoldást – a StopIT mágneses ajtótartót, amelyet csavarok nélkül, csak kétoldalas ragasztószalaggal lehet rögzíteni!

 • Egyszerű összeszerelés
 • Csavarokkal vagy csavarok nélkül
 • A legjobb minőség
 • Rozsdamentes acél
 • Extrém erős mágnes
 • Elégedettségi garancia
 • Anyag: rozsdamentes acél
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
AZ ELEGÁNS MEGOLDÁS A KÁROSODÁS ELLEN
Ha zavarja, hogy az ajtókilincsek nekiütődnek a falnak, itt az ideje, hogy véget vessen ennek. Ez a StopIT mágneses ajtótartó okosan van tervezve, mivel a padlóegységben lévő fülke felhúzódik, amikor az ajtó közel kerül hozzá. Ahogy a fülke a mágneses vonzás miatt emelkedik, beakad az ajtóhoz rögzített egységbe, szilárdan megállítva és tartva az ajtót a mozgástól. Megakadályozza a fal felületeinek károsodását és az ajtók becsapódását otthonában. A puha ajtófogó technológia mágneses erővel megakadályozza a csapkodást és a zajt.
TELEPÍTSE ÚGY, AHOGY SZERETNÉ
A StopIT állólapot kétoldalas ragasztószalaggal rögzítheti, hogy megőrizze a padló és az ajtó felületét, vagy a mellékelt csavarokkal rögzítheti - attól függően, hogy melyiket részesíti előnyben. Az egyetlen tényező, amit figyelembe kell venni, hogy az ajtó aljának és a padlónak közötti résnek 6 és 15 mm között kell lennie. Ellenőrizze ezt a távolságot vásárlás előtt. Alkalmas fa, kárpitozott vagy kerámia padlóhoz. Stílusos megjelenést nyújt, és mivel a fülke leenged, amikor nincs mellette ajtó, nem fog véletlenül beleütközni a lábával.
KIEMELKEDŐ MINŐSÉG MINDEN OTTHONNAK
A StopIT állólap fúrás nélkül rögzíthető, és alkalmas fa, üveg vagy fém ajtókhoz. Magas minőségű rozsdamentes acélból készül, így 100% -ban ellenáll a korróziónak, és egymillió ütésig tesztelték, így hosszú ideig és megbízhatóan szolgálja Önt.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Andrea W. 30 min ·
Nagyszerű termék!
Hozzászolás Megosztás
(5)
Zoltan A. 51 min ·
Az ajtókilincs már nem nyomódik a falba, nagyon ajánlom a vásárlást!
Hozzászolás Megosztás
(16)
Ilona N. 54 min ·
Meg vagyok elégedve a vásárlással.
Hozzászolás Megosztás
(13)

További információk

 • rozsdamentes acél

 • ezüst

 • padló- és ajtóállító, kétoldalas ragasztószalag, csavarok

 • 220 g

 • 6,6 x 6,6 x 5 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.