StopMosquito, mágneses szúnyogháló

50 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

12.990 Ft(-19%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 12.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 11.190 Ft/ darab Sporóljon 3.600 Ft
Legjobb ár
3x 9.890 Ft/ darab Sporóljon 9.300 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A StopMosquito egyszerű és hatékony módszer a rovarok megelőzésére, mivel megakadályozza a szúnyogok, méhek, legyek stb. bejutását a belső térbe akár nyított ablakok melett is. A telepítés egyszerű és gyors.

  • A legtöbb ablakhoz illeszkedik
  • Nincs szükség fúrásra, csavarokra vagy szerszámokra
  • Kiváló minőségű és tartós háló
  • Könnyű és gyors telepítés
  • Használható beltéren vagy szabadban
  • Minden időjárási körülménynek megfelel
  • A csomag tartalma: 1x szúnyogháló, mágnesszalag, műanyag szalag, öntapadó kapcsok
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

HATÉKONY VÉDELEM A ROVAROK ELLEN

A StopMosquito mágneses szúnyogháló ideális otthona az ablakai számára, tökéletes védelmet nyújt a bosszantó rovarok ellen. Szorosan szőtt és vékony hálóból készül, és könnyen felszerelhető.

Könnyű felszerelés csavarozás nélkül

A StopMosquito szúnyogháló egyszerűen és gyorsan telepíthető a mágnescsíkok és műanyag kapcsok segítségével az erősebb rögzítés érdekében.

Állítható méret

A csomagban egy 70 x 130 cm méretű háló van. Ha netán az ablak ahova használni szeretné kisebb, akkor egyszerűen vágjon le belőle, hogy illeszkedhessen az ablak méreteihez. A hálós és mágneses csíkok mellett a szilárdabb rögzítéshez műanyag kapcsokat is kap.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Judit G. 23 min ·
Kiváló minőségű háló! Két fürdőszobánk van, középen elvágtuk a hálót, és 2 ablakhoz is fel tudtuk használni. Remekül működik! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Attila G. 31 min ·
Azt kell mondanom, hogy kellemesen meglepett a minősége ... és a szállítás gyors volt, így minden dicséretem az Önöké. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Laszlone L. 49 min ·
Remek háló, könnyen felszerelhető. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(11)
Norbert J. 29 min ·
Nagyon elégedettek vagyunk a vásárlással! Remek termékeik vannak az otthon és kert kategóriában, mindig találok valami újat.
Hozzászolás Megosztás
(7)
Julianna L. 26 min ·
Nálunk már elkezdődött a szúnyogszezon, ezért hálót kellett rendelnem. Nagyon jó, ajánlom mindenki figyelmébe!!!
Hozzászolás Megosztás
(12)

További információk

  • 1x szúnyogháló, mágnesszalag, műanyag szalag, öntapadó kapcsok

  • 70 x 130 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.