SunRepel, napelemes kártevő riasztó

22 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

Original price was: 9.000 Ft.Current price is: 7.200 Ft.(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.200 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.120 Ft/ darab Sporóljon 2.160 Ft
Legjobb ár
3x 5.400 Ft/ darab Sporóljon 5.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A SunRepel kerti kártevő riasztó a gondtalan kertészkedés méregmentes alternativája. Ideális otthoni keretészkedéshez, gyepre vagy teraszra történő telepítéshez. A SunRepel a vakondoktól a kígyókig minden kártevőt elriaszt, így gondtalanul élvezheti  a nyári kerti tevékenységeket!

 • Napelemes töltés
 • Környezetbarát működés
 • Pénzt és áramot takarít meg
 • Rendkívüli tartósság
 • Vízállóság
 • Könnyen kezelhető
 • Mínőségi anyagok
 • A csomag tartalma: 1x napelemes kártevő riasztó
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

HATÉKONY KÁRTEVŐ RIASZTÓ

A SunRepel kerti kártevő riasztó a gondtalan kertészkedés méregmentes alternativája. Ideális otthoni keretészkedéshez, gyepre vagy teraszra történő telepítéshez. A SunRepel a vakondoktól a kígyókig minden kártevőt elriaszt, így gondtalanul élvezheti a nyári kerti tevékenységeket!

Praktikus, mérgek vagy toxinok nélküli megoldás

A riasztó 30 másodpercenként rezgést bocsát ki, és nem elpusztítja a kártevőket hanem elüldözi azokat. Kerülje el sikeresen a gyepen megjelenő újabb vakondtúrásokat, a saláta vagy káposzta megcsonkítását, a szétrágcsált fákat.

Töltés napelemeken keresztül

A riasztóval természetesen pénzt is megtakaríthat, mivel nem igényel áramot vagy elemcserét. Automatikusan töltődik, ami lehetővé teszi a folyamatos müködését.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Norbert J. 30 min ·
A lámpákat mind a 4 hektáron elhelyeztük, a növények problémamentesen nőnek, nincsenek csigák és mindez permetezés nélkül. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Katalin C. 39 min ·
Egy vakond megvadult az átriumunkban egy hete, mindent kiásott. Amióta megvásároltuk a "világítótornyot" azóta nem hallottunk a vakondról. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Andras M. 24 min ·
Gyors szállítás, kíváncsi vagyok, mi történik a riasztóval télen, amikor esik a hó, akkor el kell távolítanom? Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Judit G. 52 min ·
5 darab van már a kertemben. Jobb, ha több van, minthogy ne legyen elég! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Janos B. 25 min ·
Remekül működik, nincs más mondanivalóm. Egy szomszéd azt mondta, rendeljek még 2 darabot neki. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)

További információk

 • 1x napelemes kártevő riasztó

 • 750 négyzetméter, sugara körülbelül 16 méter.

 • alumínium

 • 6 x 6 x 25 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.