SuperBag, egy övvel rendelkező zsebtáska, amely biztonságosan hordoz mindent, amire szüksége lehet kéznél.

30 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

9.390 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.990 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.990 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A SuperBag zsebméretű táska gyakorlatilag láthatatlan, így ideális utazásokhoz, megbízásokhoz és aktív egyéneknek, akik a mozgás szabadságát, a gyakorlatiasságot és az időtlen eleganciát akarják egyben megkapni. Alkalmas kalandoroknak, üzletembereknek, sportolóknak, utazóknak, diákoknak, fiatal anyukáknak és apukáknak, illetve csodálatos ajándék lehet, nemtől vagy alkalomtól függetlenül.

  • minden, amire szüksége van kéznél
  • biztonságosan vízálló zsebekben tárolás
  • sportos, elegáns táska férfiak és nők számára

 

  • Szín: sötétszürke
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TEHERMENTESÍTSE MAGÁT
Biztos volt már, hogy tehernek érezte táskájának cipelését, állandóan húzva és terhelve vállát, fájdalmat és húzódást okozva, miközben nem érezte, hogy személyes tárgyai, telefonja és pénztárcája igazán biztonságban vannak. Ez az okosan tervezett SuperBag táska teljesíti az aggályok többségét, és leveszi a terhet arról, hogy a leglényegesebb személyes elemeit hordozza. Kényelmes viseletével megkönnyíti vállait, nyakát és gondolatait, mivel minden értéktárgya közel lesz Önhöz, biztonságban.
BIZTONSÁGBAN
A SuperBag táska kifinomult kialakítása lehetővé teszi, hogy a külső ruharéteg alatt hordja, így teljesen észrevétlen maradjon. Ezáltal megakadályozza, hogy figyelmét elvonva veszélyeztessék személyes tulajdonait. Ennek az okos kialakításnak köszönhetően a SuperBag táska kiválóan illeszkedik az utazókhoz és a nyaralókhoz, valamint bárkihez utazás közben. Vízálló anyagok védik a telefonját és a személyi dokumentumait az esőtől és a nedvességtől.
AZ ÖN FORMÁJA
A széles vállszíj biztosítja a súly egyenletes eloszlását a test egészén, a zsebek elrendezése és alakja pedig lehetővé teszi a maximális helykihasználást és a könnyű hozzáférhetőséget. Így minden személyes tárgyát biztonságosan tudhatja, és kéznél lesznek, ha szüksége van rájuk. A SuperBag táska belseje selyemszövettel és erős varratokkal bélelt a biztonság és kényelem érdekében. A táska kialakítása rendkívül kifinomult, és mindenki számára alkalmas, függetlenül a hivatásától vagy nemétől.

További információk

  • sötétszürke

  • 30 cm x 22,5 cm x 1,5 cm

  • 105 cm

  • kiváló minőségű vízálló anyag

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.