SuperTape, rendkívül ellenálló vízálló szalag

22 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

9.695 Ft(-10%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.695 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.240 Ft/ darab Sporóljon 2.910 Ft
Legjobb ár
3x 7.250 Ft/ darab Sporóljon 7.335 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A SuperTape préselt butilgumival van ellátva, amely állandóan tapad és nyomásérzékeny, jó tapadási erősséggel rendelkezik. Azonnal tömítő hatásával tökéletes víz, levegő vagy por beszivárgása ellen és állandóan puha marad. A SuperTape ellenáll a vegyszereknek, a hőnek és minden időjárásnak. Használhatja minden felületen, de előzetesen meg kell tisztítani azt!

 • Víz- és UV-álló
 • Szigetel a nedvesség és szagok ellen
 • Ellenáll a vegyszereknek, a hőnek és az időjárásnak
 • Kiválóan tapad alacsony hőmérsékleten is
 • Vízálló
 • Többcélú használat
 • Könnyen használható
 • A csomag tartalma: 1x SuperTape
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Tartós vízálló szalag
A SuperTape préselt butilgumival van ellátva, amely állandóan tapad és nyomásérzékeny, jó tapadási erősséggel rendelkezik. Azonnal tömítő hatásával tökéletes víz, levegő vagy por beszivárgása ellen és állandóan puha marad.
Tökéletes tömítés
Szinte mindent leszigetelő szalag! Ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek, lehetővé téve mind beltéri, mind kültéri használatot! Garantált tartósság!
Rendkívüli ellenállás
A SuperTape ellenáll a vegyszereknek, a hőnek és minden nehéz időjárásnak! Kiváló szigetelő is, mivel vízálló és tűzálló! A SuperTape blokkolja a nedvességet és a szagokat is!

További információk

 • 1x SuperTape

 • 10m

 • szürke

 • alumínium fólia, butilkaucsuk

 • Az erős tapadás miatt kérjük, viseljen kesztyűt, hogy megakadályozza a szalag kezére való tapadását.
  Télen jobb, ha hajszárítóval melegíti a szalagot a telepítés előtt.
  24 órán belüli felhordás után ne szedje le.
  Ne használja más vízálló anyagokkal, például benzollal, etilénnel, szilikonnal stb.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.