Szennyszívó szőnyeg, SuperStep

20 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

8.990 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Unja már a padló folyamatos tisztítását, a cipő és a kutya mancs lenyomatok törlését? A SuperStep szőnyeg egyetlen lépéssel megakadályozza a szennyeződés terjedését! A szuper abszorbens szőnyeg több ezer mikroszálból készült, amelyek a lábbal érintkezve azonnal felszívják az összes koszt, sarat és vizet!

  • Felszívja és elnyeli azonnal a vizet, sarat és szennyeződést.
  • Kiváló megoldás háziállatokkal rendelkezők számára.
  • Ügyeljen a tiszta padlóra.
  • Mosógépben mosható.
  • Csúszásmentes alap.
  • Szín: barna
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGY LÉPÉSSEL A TISZTA PADLÓKÉRT
Szuper nedvszívó szőnyegként a SuperStep egyetlen lépéssel leszedi a vizet, sarat és más szennyeződést a talpáról! A titok a több ezer mikroszálban rejlik, amelyek a talppal vagy a kutya mancsával érintkezve azonnal felszívják az összes nedvességet és szennyeződést!
SÁROS ÉS NEDVES MANCSOK?
Az esőben és a sárban való séta nagyon szórakoztató lehet, ám hazaérkezés után a mancs lenyomatok mindenhol megjelenhetnek! A SuperStep szőnyeg mind Ön, mind kutyája számára gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja a talpát - egyetlen lépéssel!
VÍZ, SÁR ÉS SZENNYEZŐDÉS
A SuperStep szőnyeg szuper abszorbens rostjaiban minden szennyeződést eltárol abban a pillanatban, mikor vízzel, sárral vagy más szennyeződéssel érintkezik, valamint letörli a koszos talpakat és nedves láblenyomatokat is. Egy egyszerű megoldás a tiszta padlókhoz, mosógépben mosható, és rendkívül könnyen karbantartható, ezért tökéletes ötlet minden otthonba!

További információk

  • barna

  • 55% pamut, 45% mikroszál

  • 45 x 70 cm

  • Mosógépben mosható. Alkalmas víz, iszap és szennyeződés felszívására is.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.