Talajnedvesség- és fénymérő, RightGrow

13 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

7.990 Ft(-25%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A RightGrowth tesztelő egy hatékony és pontos kertészeti eszköz, amely beltéren és kültéren egyaránt csodákra képes. A segítségével a sikeres növekedés 3 fő feltételét biztosíthatja növényei számára: a kiegyensúlyozott pH-értéket, az elegendő fényt és a megfelelő nedvességtartalmat.

 • A pH-érték mérése
 • A fény mennyiségének mérése
 • A nedvesség mennyiségének mérése
 • Rendkívül pontos és érzékeny érzékelők
 • Javítja a terméshozamot
 • Elem nélküli működés
 • Kültéri és beltéri használat
 • A csomag tartalma: 1x ph, nedvességtartalom és fény tesztelő
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

PONTOS PH, FÉNY ÉS NEDVESSÉGTARTALOM TESZTELŐ

A RightGrowth tesztelő egy hatékony és precíz kertészeti eszköz, amely beltéren és kültéren egyaránt csodákra képes. Segít Önnek abban, hogy növényei számára a sikeres növekedés 3 fő feltételét biztosítani tudja: a kiegyensúlyozott pH-értéket, az elegendő fényt és az elegendő nedvességet.

Az optimális növény növekedés garantált

A növények növekedésének három fő feltétele a megfelelő mennyiségű fény, a nedvesség és a kiegyensúlyozott pH-érték. A pH-érték az, amely a leggyakrabban elpusztítja a növényeket, mivel a talaj gyakran túl savas vagy akár lúgos.

Könnyű használni

Mivel a tesztelő nem igényel elemet, és praktikus méretű, bárhol könnyen elhelyezhető. Minden használat után alaposan tisztítsa meg az érzékelőket.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Sandor K. 38 min ·
Második éve használjuk őket tesztelésre a gazdaságunkban, kötelező darab mindenkinek, aki szereti megtermelni a saját élelmiszereit! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Ilona N. 46 min ·
Amióta elkezdtem használni ezt a tesztelőt, minden virágzik, és egyáltalán nem nehéz a használata. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Julianna L. 21 min ·
Igen, tényleg nem kell vegyésznek lennie ahhoz, hogy ezt az eszközt használni tudja. Az eredmények pedig, fantasztikusak, nem is kell többet mondanom. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Attila G. 53 min ·
Vajon hidropónikus növénytermesztésben is használható?
Hozzászolás Megosztás
(6)
Andrea W. 29 min ·
Villámgyors kiszállítás, a műtrágya cseréje után az összes növény hervadni kezdett, de szerencsére ismét a segítségünkre siettetek, köszönjük a Netscroll csapatának!
Hozzászolás Megosztás
(7)

További információk

 • 1x ph, nedvességtartalom és fény tesztelő

 • 260 x 60 x 38 mm

 • Zöld

 • pH, fénymennyiség, nedvességtartalom

 • vas, műanyag

 • 0-2000 lux (0-200 alacsony, 200-500 viszonylag alacsony, 500-1000 optimális, 1000-2000 magas) Nedvességtartalom skála: (1-3 száraz, 4-7 kiegyensúlyozott, 8-10 nedves) pH-skála: 3,5-8 pH (3,5-6,5 savas, 7-8 lúgos)

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.