TextureWoodSet, faerezet mintázó

28 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

6.990 Ft(-29%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.490 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.090 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 4 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A készlet alkalmas olyan fa mintázat készítésére, amely minden szobát feldob majd. A fa textúrát létrehozhatja fémre, műanyagra, gumira vagy kőre. Alkalmazható különféle helyiségekben, például nappaliban, hálószobában, irodában stb.

  • Praktikus festő szett
  • Hozzon létre fa textúrát bárhol
  • Minden felületre alkalmas
  • Könnyen tisztítható
  • otthonához, irodához, hétvégi házhoz stb.
  • A csomag tartalma: 2x faerezet mintázó
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

TEREMTSEN ÉRDEKES DEKORATÍV HATÁST

A TextureWoodSet faerezet mintázó ideális bármilyen felületre fatextúra létrehozásához. Alkalmas különféle helyiségekhez, például nappalihoz, hálószobához, irodához stb.

Praktikus eszköz a környezete feldobásához

Ennek a kiegészítőnek az a célja, hogy fatexturát hozzon létre bármilyen anyag felületén. A fa textúráját létrehozhatja fémre, műanyagra, gumira vagy kőre.

Az időtlen fa megjelenése

A fa elegáns és időtlen megjelenése minden helyet megszépít és feldob, ugyanakkor természetes megjelenést kölcsönöz az anyagoknak.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Peter M. 20 min ·
Azért rendeltem ezt a készletet, mert hétvégén újra akartam festeni a háloszobánkat, és az eredmény nagyon jó lett! Elégedett vagyok a vásárlással és a gyors szállítással. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Julianna L. 30 min ·
Fel akartam üdíteni az ebédlőmet ezzel a mintázóval ... nagyon boldog vagyok! Pont a köveken használtuk, és remekül sikerült Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Jozsef D. 41 min ·
Ajánlom a vásárlást, mindenki megkérdezi, melyik festő készítette nekünk ezt a mintát ... Remek eszköz! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Katalin C. 26 min ·
A nappalink most úgy néz ki, mintha egy magazinból vágtuk volna ki! Nagyon örülünk a vásárlásnak! 😊 Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Attila G. 33 min ·
Gyors szállítás, kényelmes mintázó. A végeredmény remek! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)

További információk

  • 2x faerezet mintázó

  • S – 7,5 x 6,5 cm, L – 15 x 6,5

  • gumi + műanyag

  • Vigye fel az első festékréteget, és hagyja teljesen megszáradni. Vigyen fel egy második réteget, és egy eszközzel hozza létre a fa erezetet (amíg a festék még nem száradt meg). Használat után a hengert meleg vízzel meg kell tisztítani.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.